Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Balotelli atbild uz Kjelīni kritiku: "Man vismaz pietiek vīrišķības runāt aci pret aci"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Balotelli atbild uz Kjelīni kritiku: "Man vismaz pietiek vīrišķības runāt aci pret aci"
Mario Balotelli (no kreisās) un Džordžo Kjelīni. Foto: Reuters/Scanpix

Bijušie komandas biedri Itālijas futbola valstsvienībā Mario Balotelli un Džordžo Kjelīni internetā apmainījušies ar "laipnībām", šodien Balotelli savā sociālās vietnes "Instagram" kontā atbildot uz pieredzējušā aizsarga iepriekš izteikto kritiku, ka Balotelli esot "slikts cilvēks, kas necienot citus".

Itālijas A sērijas pastarīti "Brescia" komandu pārstāvošais Balotelli izteicās: "Man vismaz pietiek godīguma un vīrišķības runāt aci pret aci. Kopš 2013. gada tev bija daudz iespēju to darīt un parādīt sevi kā īstu vīrieti, taču tu to neizdarīji."

"Kurš gan zina, ko tu, brīnišķīgais kapteini, kādreiz teiksi par saviem šā brīža komandas biedriem. Ja tava uzvedība nozīmē būt čempionam, tad es labāk tāds neesmu. Nekad neesmu izrādījis necieņu Itālijas izlasei," piebilda šosezon A sērijas čempionātā 19 spēlēs piecus vārtus guvušais Balotelli.

Pagājušās desmitgades pirmajā pusē kopā ar Balotelli Itālijas izlasē spēlējušais Kjelīni iepriekš sakarā ar savas autobiogrāfijas iznākšanu atklāja, kuri futbolisti viņam izraidījuši vislielākās antipātijas. 35 gadus vecais futbolists par tādiem nosauca tieši Balotelli un brazīlieti Felipi Melo.

"2013. gada FIFA Konfederāciju kausa izcīņā Brazīlijā Balotelli izlasei nedeva pat ne mazāko pienesumu. Viņš iedomājās, ka ir piecu labāko pasaules uzbrucēju vidū, taču es viņu neredzēju pat "top 20". Es necienu cilvēkus, kas vienmēr un visur vēlas principiāli būt citādāki nekā pārējie, neievērojot nekādas uzvedības normas. Treniņos gandrīz vienmēr kādam izcēlās nesaskaņas ar Balotelli, kas gandrīz noveda līdz kautiņiem," atklāja Kjelīni.

Izmantotie avoti:
https://www.football-italia.net/153...
https://www.sports.ru/football/1085...

  +1 [+] [-]

, 2020-05-10 06:12, pirms 4 gadiem
Paskatoties uz balotelli jau viss skaidrs

     [+] [-]

, 2020-05-10 18:53, pirms 4 gadiem
Tas nēģeris ir 100 citu vērts, ko tik nav sastrādājis