Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" apvaino "iedomīgo" "Juventus" aizmugures video sagrozīšanā

Rolands Eliņš

"Milan" apvaino "iedomīgo" "Juventus" aizmugures video sagrozīšanā
Karloss Tevess
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas klubi "Milan" un Turīnas "Juventus" iesaistījušies publiskā vārdu apmaiņā, kurā turīnieši "Milan" vadītāju Adriano Galjāni nosauc par personu, kura vēlas radīt "absurdu skandālu", bet "Milan" atbildē nodēvēja Juvi kā "vienmēr iedomīgo". Viss strīds sestdienas spēlē gūto vārtu dēļ, jo Karloss Tevess tobrīd, iespējams, atradās aizmugurē.

Pēc sestdienas mača, kurā "Juventus" pārliecinoši uzvarēja 3:1, "Milan" direktors Adriano Galjāni Itālijas presei pavēstīja, ka Turīnas klubs izmantojis savu priviliģēto stāvokli ("Juventus" ir vienīgais klubs Itālijā, kurš pats veido savu maču video tiešraides) un pārveidojis Karlosa Tevesa vārtu guvuma brīdi tā, lai pārliecinātu līdzjutējus, ka aizmugures tur nav bijis.

Tevesa vārti bija pirmie spēlē un nosvēra pārsvaru "Juventus" pusē, taču diskusijas par aizmugures situāciju bija vietā, jo pilnīgi skaidri to atkārtojumā saskatīt nevarēja. Itālijas televīzijā tika piedāvāts video fragments, kurā ar digitālu līniju parādīts, ka Tevess ir aiz aizsarga, taču "Milan" oficiālais "Twitter" konts norādīja, ka "paralēlā" līnija novilkta acīmredzami šķībi, tādējādi cenšoties sagrozīt situācijas atspoguļojumu.

"Juventus" to neatstāja bez pretreakcijas: "Galjāni, kā izskatās, nepavisam nav iepazinies ar valsts likumiem, tiešraižu regulējumiem un, kas vissvarīgāk, ar to, kas notika laukumā. Izskatās arī, ka Galjāni kungs, ilgus gadus strādājot televīzijā, nav pamanījis visus tehnoloģiskos un juridiskos uzlabojumus. Viņš cenšas izveidot mākslīgu un absurdu skandālu medijos, visai neveiklā veidā mēģinot novērt "Milan" līdzjutēju uzmanību no skaidrā fakta, ka mačā tika zaudēts 1:3."

Diplomātiskā, taču asā atbilde vēl vairāk sakaitināja Milānas klubu, kurš savā mājaslapā izvietoja nākamo paziņojumu: "Iedomība ir "Juventus" raksturīga īpašība, no kuras viņi nevar tikt vaļā. Būtu pavisam lieki sniegt vēl kādu atbildi. Taču prieks, ka pat "Juventus" piekrīt iesaistīties diskusijās par televīzijas darbu, kurš tika nodemonstrēts attiecīgajā mačā."

"Juventus" savstarpējās spēlēs A Sērijā uzvarējis piecas reizes pēc kārtas, taču šajā sezonā komandas vairs netiksies.

Tevesa vārtu guvums

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/acmilan/status/...
Homepage | AC Milan
Club statement - Juventus.com

  -2 [+] [-]

, 2015-02-09 14:19, pirms 9 gadiem
twitter bilde, protams, iespaidīga, taču video tomēr izskatās pēc 50/50

     [+] [-]

, 2015-02-09 14:28, pirms 9 gadiem
man jau izskatiijaas, ka tomeer minimaalaa aizmuguree tomeer bija!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-02-09 16:28, pirms 9 gadiem
līnijai būtu jābūt perpendikulārai ar auto līniju,, bet bildē redzams ka nav,,, aizmugure 100%

  +1 [+] [-]

, 2015-02-09 16:54, pirms 9 gadiem
bija aizmugure 100%

  -1 [+] [-]

, 2015-02-09 17:14, pirms 9 gadiem
izskatas, ka aizmugure drizak bija, bet nu un ko? Milan, ja grib, lai sudzas tiesneshu kolegijaa, lai tak tie skatas, jaa, ari linijtiesneshi medz kljudities, un shi nu nebutu ta trakaka kljuda, ja vispar ir.
un vispar - kad lideri spele ar autsaideriem, tad autsaideri biezhi jutas apbizhoti

  -1 [+] [-]

, 2015-02-09 19:01, pirms 9 gadiem
Mikroskopiska aizmugure varēja būt, bet tā īsti nav par ko raudāt, jo veidoja mākslīgo, bet šoreiz nekā.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-09 19:32, pirms 9 gadiem
Pag, gadijuma Milana nezaudeja ar 3:1? Nu nonemtu to golu, un?

  +1 [+] [-]

, 2015-02-09 20:53, pirms 9 gadiem
Ierakstā redzams, ka 100% aizmugure!!!

     [+] [-]

, 2015-02-10 00:08, pirms 9 gadiem
Stulbam jabuut lai to neredzetu 100% aizmugure