Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Spiegel" publicē Ronaldu un viņa apsūdzētājas 2010. gada līgumu par klusēšanu

Rolands Eliņš

"Spiegel" publicē Ronaldu un viņa apsūdzētājas 2010. gada līgumu par klusēšanu
Krištianu Ronaldu
Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas medijs „Der Spiegel” publicējis attēlus, kuros redzami līgumi un komunikācija starp Krištianu Ronaldu advokātiem un Ketrinu Majorgu, amerikānieti, kura pirms dažām dienām publiski apsūdzēja Ronaldu 2009. gadā veiktā izvarošanā.

„Der Spiegel” jau savā oriģinālajā publikācijā (kur arī plašāk lasāms par līguma noslēgšanas apstākļiem) minēja, ka tā rīcībā ir nonācis konfidencialitātes līgums starp Krištianu Ronaldu un Ketriju Majorgu. Šis līgums paredzēja, ka Majorga neizpaudīs detaļas par viņu tikšanos 2009. gadā Lasvegasā. Par šī līguma parakstīšanu Majorga saņēma 375 tūkstošus ASV dolāru. „Der Spiegel” publicējis šī līguma attēlus, kuros redzami Ronaldu un viņa pārstāvju paraksti, kā arī Majorgas paraksts.

Majorgas jaunais advokāts nesenajā „Der Spiegel” publikācijā norādīja, ka iesniedzis prasību par šī konfidencialitātes līguma anulēšanu, jo tā noslēgšanas brīdī viņa kliente bijusi šoka stāvoklī un smagā emocionālajā situācijā, par ko Ronaldu advokāti bijuši labi informēti, taču tāpat izvēlējušies noslēgt līgumu.
„Nav nekādu šaubu par līguma autentiskumu, ja reiz pat Ronaldu advokāti nav to apšaubījuši,” uzsvēra „Der Spiegel” savā publikācijā.

Noslēgtajā līgumā abas puses piekritušas sava konflikta risināšanā neiesaistīt trešās partijas un Majorga apņemas atsaukt visas apsūdzības. Līgumā ir iekļauts punkts, ka Majorga uzrakstīs vēstuli Ronaldu (kurš tiešā veidā pārrunās neiesaistījās un nebija klāt), un Ronaldu advokāti apņemas nedēļas laikā viņam to nolasīt. „Der Spiegel” rīcībā ir e-pasta sarakste, kurā Ronaldu advokāts apliecina, ka Ronaldu tika iepazīstināts ar šo vēstuli. Tāpat līgumā ir punkts, kas paredz, ka Ronaldu apņemas iesniegt Majorgai savu medicīnisko pārbaužu rezultātus, apliecinot, ka viņai nav jāsatraucas par saslimšanu ar STS.

„Der Spiegel” arī publicējis policijas protokolu no 2009. gada, kurā redzams, ka dažas stundas pēc Majorgas piesauktā notikuma veikts zvans uz Lasvegasas policiju. Šajā zvanā sieviete informējusi policiju par seksuālu uzbrukumu viņai, taču bijusi ļoti emocionāla un atteikusies nosaukt uzbrucēja vārdu. Policijas protokolā tikai piefiksēts, ka tā bijusi plaši zināma persona un sportists.

Ronaldu noraidījis visas pret sevi vērstās apsūdzības kā nepatiesas un pēc tam, kad ASV varas iestādes atsāka lietas izmeklēšanu, nolīdzis jaunu advokātu, Deividu Česnovu, kurš ASV plaši pazīstams kā slavenību advokāts un pārstāvējis augsta profila tiesas prāvās tādas personas kā Maiku Taisonu, Šakilu O`Nīlu un Leonardo di Kaprio.

Izmantotie resursi:
SPIEGEL ONLINE - Aktuelle Nachrichten
https://en.as.com/en/2018/10/05/foo...

  +9 [+] [-]

, 2018-10-08 13:02, pirms 6 gadiem
Majorgas jaunais advokāts nesenajā „Der Spiegel” publikācijā norādīja, ka iesniedzis prasību par šī konfidencialitātes līguma anulēšanu, jo tā noslēgšanas brīdī viņa kliente bijusi šoka stāvoklī un smagā emocionālajā situācijā.

Haroš di*st.Beidzās viņai nauda,un tagad vajag iegūt mūžam nodrošināšanu.Tevi uzaicina uz numuriņu un lai pasēdētu džakūzī.Kā tu vari nezināt kādi vīrietim var būt nodomi? Tēlo debīlas būtnes..

Guilty until proven innocent-Mūsdienu tendence.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-08 13:12, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Majorgas jaunais advokāts nesenajā „Der Spiegel” publikācijā norādīja, ka iesniedzis prasību par šī konfidencialitātes līguma anulēšanu, jo tā noslēgšanas brīdī viņa kliente bijusi šoka stāvoklī un smagā emocionālajā situācijā.

Haroš di*st.Beidzās viņai nauda,un tagad vajag iegūt mūžam nodrošināšanu.Tevi uzaicina uz numuriņu un lai pasēdētu džakūzī.Kā tu vari nezināt kādi vīrietim var būt nodomi? Tēlo debīlas būtnes..

Guilty until proven innocent-Mūsdienu tendence.
Līguma noslēgšanas brīdī kliente bija smagā finansiālajā situācijā, un šoka stāvoklī nenosauca savas piekāpšanās īsto cenu! īstā cena ir jau nosaukta, un tā ir daudz lielāka!

  +6 [+] [-]

, 2018-10-08 13:16, pirms 6 gadiem
ES saprotu,ka nekas smuks tur nav,bet tas taču ir līgums Oficiāls!,Kas tur viņai nepatīk?

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 13:18, pirms 6 gadiem
Un kur garantija ka šoks vēl tai naudas kucei nav beidzies...vēl pēc gadiem atkal teiks vēl īsti nebiju no kniebiena atgājusi dodiet mæan vēl piķi....

  +3 [+] [-]

, 2018-10-08 13:18, pirms 6 gadiem
Martinssterns rakstīja: ES saprotu,ka nekas smuks tur nav,bet tas taču ir līgums Oficiāls!,Kas tur viņai nepatīk?
Tas, ka nauda beidzās, bet strādāt negrib.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-08 13:22, pirms 6 gadiem
Tagad visiem homofobiem mierinājums, ka Kristīne sliktākajā gadījumā ir biseksuāls.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-08 13:42, pirms 6 gadiem
Pašlaik ir stilīgi parastu nokniebšanos pārvērst izvarošanā. Atsevišķām sievietēm labs peļņas avots.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-08 13:53, pirms 6 gadiem
Interesanti, ar ko tas beigsies.
Gadījums izgājis ārpus konfidencialitātes ietvariem. Jābūt tiesai.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-08 14:05, pirms 6 gadiem
Varbūt viņa izvaroja Ronaldo un izliekas par cietušo? Vajag redzēt viņas foto, kur ir arī viņas ķermenis, lai zinām ar ko Ronaldo ir bijusi darīšana.

  +3 [+] [-]

, 2018-10-08 14:17, pirms 6 gadiem
Ņemot vērā pēdējā laika tendences, paredzu, ka šāda vai līdzīga tipa skandāli kļūs arvien izplatītāki. Protams, nenoliedzu, ka tās visas nevar būt nepatiesi, bet šis nu noteikti slikts piemērs, jo argumentācija par morālo līdzsvaru līguma parakstīšanas brīdī, pat ja patiesi, izklausās šaubīgi. Šeit pierādījumu ir krietni vairāk par tikko ASV Augstākajā tiesā apstiprinātā Kaveno lietā, kas sacēla pamatīgu traci vietējā politikā un kultūrā.
Starp citu - kas ir trešā partija?

  +1 [+] [-]

, 2018-10-08 15:00, pirms 6 gadiem
EA SPORTS vairs nesadarbosies ar Ronaldo pēc šī gadijuma?

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 15:19, pirms 6 gadiem
burqka rakstīja: Varbūt viņa izvaroja Ronaldo un izliekas par cietušo? Vajag redzēt viņas foto, kur ir arī viņas ķermenis, lai zinām ar ko Ronaldo ir bijusi darīšana.
Nezinu, cik ticams ir avots, bet bildes drošvien nemelo.

https://www.latestly.com/sports/who...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 15:19, pirms 6 gadiem
Gribētos zināt, vai viņa tos 375kg $ ir pārskaitījusi Cukuram atpakaļ, lai varētu mēģināt atsaukt iepriekš noslēgto vienošanos?

     [+] [-]

, 2018-10-08 15:23, pirms 6 gadiem
sportaziņas raksta, ka parādījies vēl viens upuris, kas sazinājies ar majongas advokātu
nav skaidrs, vīriešu vai sieviešu vai nekatrās dzimtas
skaidrs, ka
1)vai nu zons pamatīgi ar galu vicinājies nevietā savā laikā,
2)vai tagad visi nāks ar #metoo, lai nokāstu piķi,
3)vai arī abi divi kopā

  +3 [+] [-]

, 2018-10-08 15:26, pirms 6 gadiem
Uzaicināja meiteni uz džakuzi - skaidrs kā diena, vēlējās parunāt par Kanta un Ņīčes filosofiju un par kubisma lomu postmodernajā elitārismā, kā arī uzblicot šahu. Bet viņš uzreiz par Kirkegoru, globālo sasilšanu un biljardu. Jāmaksā!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-08 15:35, pirms 6 gadiem
Nieka.10 gadi pagaja, tiesi varetu but aptuvenais laiks lai noteretu 350k. Neatbalstu kkadu izvaroshanu ja tada.notika protams, ko.zinot sievietes un smukuliti ronaldu gruti iedomaties. Bet nu te jau parak spid cauri ka tai.suckai nauda.beigusies,.nebrinisos ka jau sakuma tads plans bija.. blim reali nav tik viegli slavenibam, pat zakji.nevar uz viesnicu aizbraukt, katru reizi doma bus papados uz pusmiljonu.vai nee

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 16:19, pirms 6 gadiem
Mani fascinē divas lietas!
1. Ja kāds piekrīt ar tevi ietusēt, tad tas nozīmē, ka piekrīt arī seksam..
2. Un otrs, ka meitene nopelnīja, nevis džeks atpirkās
Šitā vispār ir tāda lielākā vairuma domāšana, ka upuris pats ir vainīgs, jo uzprasijies.. mums pat prokurore viena šitā reiz Saimā izteicās..
Bet nav jau tikai pie mums..

  +2 [+] [-]

, 2018-10-08 16:52, pirms 6 gadiem
Taisnības (justice) izpratne mūsdienās ir stipri dīvaina. Ja grib taisnīgumu, lai sūdz tiesā un prasa cietumsodu. Kāda "taisnība" tiks panākta ja no Ronaldu maka izvilks teiksim 10miljonus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-08 21:40, pirms 6 gadiem
jenkijs17 rakstīja: Nezinu, cik ticams ir avots, bet bildes drošvien nemelo.

https://www.latestly.com/sports/who-is-kathryn-mayorga-know-more-about-the-rape-accuser-whose-video-and-pics-with-cristiano-ronaldo-are-going-viral-419550.html
..pēc tusiņa bildēm izskatās, ka tā vien kāroja, lai izvaro

  +1 [+] [-]

, 2018-10-09 00:56, pirms 6 gadiem
A kā būtu ar tās vecenes sūdzēšanu tiesā par līguma pārkāpšanu? Viņai derētu brangu naudassodu piespriest.