Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas klubs "Genoa" trešo reizi divu gadu laikā atlaiž horvātu Juriču

Agris Suveizda

Itālijas klubs "Genoa" trešo reizi divu gadu laikā atlaiž horvātu Juriču
Ivans Juričs. Foto: AP/Scanpix

Itālijas mediji ziņo, ka A sērijas klubs "Genoa" pēc zaudējuma kausā pret trešās līgas klubu "Virtus Entella" (3:3, 6:7 pendelēs) esot no amata atbrīvojis galveno treneri Ivanu Juriču. Klubs par acīmredzot pieņemto lēmumu gan vēl nav pavēstījis.

43 gadus vecais Juričs pie "Genoa" stūres atgriezās šā gada 9. oktobrī, kad par spīti itin labam sezonas sākumam zaudējums mājās pret "Parma" (1:3) liktenīgs izrādījās Davidem Ballardīni. Juriča vadībā komanda tā arī nespēja uzvarēt nevienā no astoņām spēlēm – četri neizšķirti, četri zaudējumi un vārtu bilance 11:21.

Itālijas A sērijā "Genoa" ar 15 punktiem 14 spēlēs ir noslīdējusi uz 14. vietu, bet vakar savā laukumā nespēja uzveikt trešās līgas klubu "Virtus Entella". Dženovas komanda pamatlaikā divreiz atspēlējās, pagarinājumā izvirzījās vadībā, tomēr kompensācijas laika otrajā minūtē izlaida uzvaru. Visus trīs vārtus "Genoa" guva no 11 metru atzīmes. Divreiz izcēlās sezonas sākuma sensācija Kšištofs Pjonteks, kurš A sērijā ar desmit vārtiem kopā ar Krištianu Ronaldu atrodas snaiperu tabulas vadībā un kluba rindās, ieskaitot arī kausu, 16 spēlēs guvis 16 vārtus.

Bijušajam Milānas "Inter" asistentam Juričam šī bija jau trešā reize pie "Genoa" stūres. Pirmoreiz viņš komandu pārņēma 2016. gada 28. jūnijā un tika atbrīvots 2017. gada 19. februārī, bet tā paša gada 10. aprīlī viņš atkal atgriezās Dženovā, šoreiz nostrādājot līdz 5. novembrim. Par Juriča aizvietotāju kļūšot 61 gadu vecais Čezāre Prandelli, kurš no 2010. līdz 2014. gadam vadīja Itālijas izlasi. Viņa pēdējais pieraksts ir AAE klubā "Al Nasr".

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/131...

     [+] [-]

, 2018-12-07 13:21, pirms 5 gadiem
Bet šis treneris ir vienīgais, kas šosezon A Serie spējis noturēt neizšķirtu pret Juve.
Sīkums, bet fakts.