Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" neizmantos iespēju izpirkt Martinesa līgumu par 111 miljoniem

Rolands Eliņš

"Barcelona" neizmantos iespēju izpirkt Martinesa līgumu par 111 miljoniem
Lautaro Martiness. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien pienāk beigas termiņam, kurā klubiem bija iespējams par 111 miljoniem eiro izpirkt Milānas „Inter” zvaigznes Lautaro Martinesa līgumu. Viņa uzvārds ilgu laiku piesaukts „Barcelona” sakarā, taču Katalonijas klubs cer vienoties par izdevīgāku darījumu.

Lautaro Martinesam ir noslēgts līgums ar „Inter” līdz 2023. gada jūnijam, un līgumā iekļauts punkts, ka līdz 2020. gada septītajam jūlijam to iespējams izpirkt par 111 miljoniem eiro. Vairākus mēnešus Itālijas un Spānijas medijos tika runāts, ka „Barcelona” varētu izmantot šo iespēju un pārvilināt Argentīnas uzbrucēju pie sevis, taču šodien tiek ziņots, ka tas tomēr nenotiks.

„Barcelona” gan tik un tā vēlas iegūt Martinesu savā sastāvā, taču cenšas noslēgt izdevīgāku darījumu, proti, piedāvā mazāku transfēra summu, kā arī aicina „Inter” iesaistīties diskusijās par spēlētāju apmaiņu. „Inter” vadība savukārt publiski paudusi nostāju, ka tai nav ne mazākās vēlmes šķirties no sava vadošā spēlētāja, ja vien to nevēlēsies pats Martiness, kurš līdz šim savus nākotnes plānus un vēlmes paturējis pie sevis.

Kā būtisks arguments tiek piesaukta viņa līguma summa. Pašlaika Martinesa gada alga ir 2.5 miljoni eiro, kamēr „Barcelona” esot gatava piedāvāt vismaz desmit miljonus gadā. Šodien Itālijas mediji vēsta, ka Martinesam, kurš šosezon guvis 12 vārtus A Sērijā, Milānas klubs gatavo jaunu līguma piedāvājumu, palielinot viņa algu līdz pieciem miljoniem gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/155...