Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Prandeli pārņem "Galatasaray" vadību, "Roma" apstiprina Koula piesaisti

Rolands Eliņš

Prandeli pārņem "Galatasaray" vadību, "Roma" apstiprina Koula piesaisti
Čezāre Prandeli
Foto:AFP/Scanpix

Bijušais Itālijas izlases un "Fiorentina" treneris Čezāre Prandeli apstiprināts kā Turcijas "Galatasaray" galvenais treneris uz divām nākamajām sezonām.

Aizvadītajā sezonā "Galatasaray" vadīja cits itālietis, Roberto Mančīni, kurš aizveda klubu līdz otrajai vieta vietējā čempionātā un Čempionu līgas astotdaļfinālam. Mančīni gan nevēlējās turpināt darbu ar klubu, jo viņa un komandas vadības plāni transfēru tirgū bija atšķirīgi. Savukārt Čezāre Prandeli vēl pirms pāris nedēļām bija Itālijas izlases galvenais treneris, taču nespēja to izvest no finālturnīra D apakšgrupas, lai arī tika izcīnīta principiāla uzvara pār Angliju.

Par Prandeli piesaisti paziņojis Turcijas klubs, norādot, ka līgums tiks parakstīts tuvākajā laikā. Kluba sporta direktors Tomāšs Ujfaluši (agrāk spēlēja Čehijas izlasē) iepriekš vietējā presē bija norādījis, ka ļoti ciena Prandeli pieredzi un zināšanas Itālijas futbolā un ka šīs īpašības viņam palīdzētu turpināt Mančīni uzsākto darbu.

Prandeli atkāpās no Izlases trenera amata, kuru viņš ieņēma kopš 2010. gada, uzreiz pēc zaudējuma Urugvajai. Pirms tam viņš bija strādājis ar "Fiorentina" un "Roma" komandām, no kurām pēdējā apstiprinājusi, ka nākamajās divās sezonās tai palīdzēs angļu aizsargs Ešlijs Kouls.

Kouls pēc neiekļaušanas Anglijas sastāvā Pasaules kausam nolēma beigt starptautisko karjeru, bet pēc tam aizgāja arī no "Chelsea". "Roma" par Koula pievienošanos sastāvam paziņojusi ar sava "Twitter" konta palīdzību.

Savukārt Spānijas "Barcelona" paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Čīles izlases vārtsargu Klaudio Bravo, kurš Pasaules kausā kļuva par vienu no iemesliem, kādēļ Spānijas izlasei nācās aizvadīt tikai trīs spēles. Līgums noslēgts uz četrām sezonām, un Bravo kopā ar citu jaunpienācētu Marku Andrē ter Štēgenu centīsies aizvietot Viktoru Valdesu.

Izmantotie resursi:
Claudio Bravo signs contract with FC Barcelona ...
Basżn Duyurusu - 07.07.2014 12:11 (KULÜP...

     [+] [-]

, 2014-07-07 15:06, pirms 10 gadiem
Ter Štēgens un Bravo ir spēcīgi vārtsargi. Barcelona negrib paļauties uz vienu vārtsargu, jo var notikt kaut kas negaidīts. Uz ''Galatasaray'' varētu doties Eto. MU Juventusam piedāvās Nani + 38 miljonus eiro pret Vidālu.

     [+] [-]

, 2014-07-07 15:09, pirms 10 gadiem
Raksts gan jau interesants, vienīgi aiz reklāmām neko nevar salasīt!

     [+] [-]

, 2014-07-07 15:31, pirms 10 gadiem
kitel15 rakstīja: Raksts gan jau interesants, vienīgi aiz reklāmām neko nevar salasīt!
Nekādu problēmu https://chrome.google.com/webstore/...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-07 15:48, pirms 10 gadiem
Rakstā teikts, ka Mančini trenējis Fenerbache, bet viņ Galatasaray nomainīs Prandelli...kaut kas nelìmējas..

     [+] [-]

, 2014-07-07 15:56, pirms 10 gadiem
Strotmans Romā paliks?

     [+] [-]

, 2014-07-07 15:59, pirms 10 gadiem
Aizvadītajā sezonā "Fenerbahce" vadīja cits itālietis, Roberto Mančīni, kurš aizveda klubu līdz otrajai vieta vietējā čempionātā un Čempionu līgas astotdaļfinālam. Mančīni gan nevēlējās turpināt darbu ar klubu, jo viņa un komandas vadības plāni transfēru tirgū bija atšķirīgi.

  -1 [+] [-]

, 2014-07-07 18:50, pirms 10 gadiem
Bayern no Valencia par 10milj nopirkushi jauno Spaanijas U-21 speeleetaaju Bernatu,Gvardiola paplashina savu spaanju legjionu