Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Galvenais treneris Allegri pagarina līgumu ar "Juventus" līdz 2020. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Galvenais treneris Allegri pagarina līgumu ar "Juventus" līdz 2020. gadam
Masimiljāno Allegri
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas čempione Turīnas "Juventus", kas pirms četrām dienām piedzīvoja zaudējumu UEFA Čempionu līgas finālā, pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Masimiljāno Allegri līdz 2020. gadam.

"Strādājot roku rokā, Masimiljāno Allegri un Turīnas "Juventus" kopā izveidoja vēsturi un leģendu. Pienācis laiks kopā spert nākamos soļus uz priekšu," šodien vēsta kluba publicētais paziņojums par līguma pagarināšanu ar Allegri.

2014. gada jūlijā viņš pie "Juventus" stūres aizstāja Antonio Konti, kurš šosezon kopā ar Londonas "Chelsea" triumfēja Anglijas Premjerlīgā. Allegri trīs gadus pēc kārtas aizvedis Turīnas komandu līdz uzvarai Itālijas čempionātā un trīs reizes triumfējis Itālijas kausā, kā arī divas reizes cīnījies UEFA Čempionu līgas finālā.

Sestdien 49 gadus vecā speciālista vadītā komanda, pateicoties Mario Mandžukiča supervārtiem, pirmajā puslaikā panāca neizšķirtu, tomēr spēles otrajā daļā ielaida trīs vārtus pēc kārtas un Čempionu līgas finālā ar 1:4 atzina Madrides "Real" pārākumu. Allegri pašreizējā vienošanās bija noslēgta līdz 2018. gada vasarai.

"Šodien panāktā vienošanās pagarinās attiecības, kas ļāvušas Bianconeri nostiprināties kā Itālijas labākajai komandai un kļūt par vienu no Eiropas futbola spēkiem," norādīts "Juventus" paziņojumā. Turīnas vienība šosezon vietējā čempionātā par četriem punktiem apsteidza "AS Roma".

"Pirms trim gadiem Allegri pārņēma komandu, kas bija pieradusi pie uzvarām, taču viņš ar katru maču un katru treniņu attīstījis veidu, kā spēlētāji domā laukumā. "Juventus" komandu simbolizē tehniskā kvalitāte, taktiskā pielāgošanās un psiholoģiskā sagatavotība," norādīts kluba mājaslapā. Allegri vadībā "Juventus" uzvarējusi 84 no 114 Itālijas čempionāta mačiem.

Izmantotie resursi:
Home - Juventus.com

     [+] [-]

, 2017-06-07 18:13, pirms 7 gadiem
Žēl,cerēju viņu redzēt pie Mancity stūres.

     [+] [-]

, 2017-06-07 19:16, pirms 7 gadiem
holts2 rakstīja: Žēl,cerēju viņu redzēt pie Mancity stūres.
es savukārt pie Arsenal