Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Milan" apsver Pjonteka iegādi, "Genoa" par uzbrucēju prasa 60 miljonus

"Milan" apsver Pjonteka iegādi, "Genoa" par uzbrucēju prasa 60 miljonus
Kšištofs Pjonteks. Foto: Sipa/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs "AC Milan" vēlas sastāvu papildināt ar poļu uzbrucēju Kšištofu Pjonteku, kurš labāko snaiperu sarakstā atpaliek tikai no Krištianu Ronaldu. Tomēr viņa pašreizējā komanda "Genoa" vēlas pamatīgi nopelnīt.

Līdz 2018. gada vasarai Kšištofs Pjonteks spēlēja Polijā, pārstāvot "Cracovia" un kļūstot par pašmāju čempionāta trešo labāko vārtu guvēju. Jūnijā viņu par četriem miljoniem eiro iegādājās "Genoa", un ieguldītā summa tika atpelnīta vēja spārniem – četru gadu līgumu parakstījušais uzbrucējs ātri kļuva par Itālijas kluba uzbrukuma līderi.

Šobrīd Pjonteks ar 13 vārtiem ir A Sērijas otrais labākais vārtu guvējs, jo iepriekšējās kārtas laikā viņu apsteidza līderes Turīnas "Juventus" zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš guva divus vārtus un sezonas griezumā izcēlies ar 14 rezultatīviem trāpījumiem. Iespējams, šī būs Pjonteka vienīgā "Genoa" rindās pavadītā sezona.

Nopietnu interesi par uzbrucēju izrāda "AC Milan", un tagad notiek sarunas par pārejas summu. Itālijas mediji norāda, ka "Genoa" vēlas kārtīgi nopelnīt, par uzbrucēju prasot 60 miljonus. Cīņā par 23 gadus veco Pjonteku gatavas iesaistīties arī "Juventus" un Milānas "Inter", bet tikai gadījumā, ja prom dosies attiecīgi Mario Mandžukičs vai Mauro Ikardi.

Izmantotie resursi:
https://www.gazzetta.it/Calciomerca...


, 2019-01-07 15:16, pirms 5 gadiem
Agrāk, lai klubi izrādītu nopietnu interesi, vajadzēja sevi apliecināt vismaz 2-3 sezonas. Tagad uzreiz kā parādās kāds "karsts" spēlētājs tā visi sviež pakaļ naudu.
Neteiktu, ka tā ir slikta lieta, bet nereti šīs investīcijas neatmaksājas.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.
Milānas "Inter" futbolistu svinības. Foto: Gabriele Menis/EPA/Scanpix
3

"Inter" dominē, atspēlējas un pašā galotnē nospiež Udīni, tuvojoties otrajai zvaigznei virs logo

Ļoti tuvu 20. Itālijas čempiones titulam un, līdz ar to otrās zvaigznes "piespraušanai" virs kluba logotipa, tikusi Milānas "Inter", kura šovakar pamatīgi spieda "Udinese" vienību, kompensācijas laika beigu daļā gūstot pēdējos vārtus un uzvarot ar 2:1.