Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Bruno Pērkons

Evrā pagarinājis līgumu ar ''Juventus'', Rode pievienosies Dortmundei

Evrā pagarinājis līgumu ar ''Juventus'', Rode pievienosies Dortmundei
Patriss Evrā
Foto: LaPresse/Scanpix

Francijas izlases malējais aizsargs Patriss Evrā vienojies ar Turīnas ''Juventus'' par līguma pagarinājumu uz vēl vienu sezonu, savukārt Sebastjans Rode tuvākajā laikā pametīs Minhenes ''Bayern'' un dosies un Dortmundes ''Borussia''.

Senegālas izcelsmes franču futbolists Patriss Evrā pagarinājis savas saistības ar ''Juventus'' uz vēl vienu sezonu ar iespēju pēc tam turpināt līgumu arī nākamajā gadā. 33 gadus vecais aizsargs Turīnas spēcīgākajai komandai pievienojās 2014. gada vasarā, pametot Anglijas tituliem bagātāko vienību Mančestras ''United''.

Mančestrā Patriss aizvadīja savas karjeras spožākos gadus, piecas reizes uzvarot Anglijas Premjerlīgā, trīs reizes Līgas kausā un visam trofeju klāstam, pievienojot triumfu UEFA Čempionu līgā. ''United'' rindās Evrā pavadīja astoņus gadus un laukumā devās 273 spēlēs, kurās guva septiņus vārtus. Iepriekš malējais aizsargs bija spēlējis četros Francijas klubos - ''Marsala'', ''Monza'', ''Nice'' un ''Monaco''.

''Juventus'' sastāvā futbolists divas reizes triumfējis A Sērijā, divas reizes Itālijas kausā, vienreiz Itālijas Superkausā, kā arī spēlējis Čempionu līgas finālā, kurā tika piedzīvots zaudējums spēcīgajai ''Barcelona''.

Dortmundes ''Borussia'', kas šosezon pārdevusi dažus pamatsastāva spēlētājus, vienojusies ar Minhenes ''Bayern'' par pussarga Sebastjana Rodes pāreju. 25 gadus vecā pussarga transfēra summa tiek lēsta 12-14 miljonu Eiro robežās. 2014. gadā Rode no ''Eintracht Frankfurt'' pievienojās ''Bayern'', taču Žuzepa Gvardiolas plānos īsti neietilpa.

Pastiprinās arī citi Itālijas klubi. Milānas ''Inter'' rindas drīzumā papildinās Spānijas spēcīgākās līgas komandas ''Sevilla'' pussargs Evers Banega, kuram ar spāņu vienību līgums beidzas šovasar, apstiprinājis ''Inter'' ģenerālmenedžeris Havjers Zaneti.

Savukārt Londonas ''Chelsea'' šovasar plāno pastiprināt uzbrucēju līniju un galvenie mērķi uz šo pozīciju ir viens no labākajiem Spānijas uzbrucējiem Alvaro Morata un Beļģijas izlases spēlētājs Romelu Lukaku. ''Chelsea'' aizvadītajā sezonā noslēdza līgumu ar Aleksandru Patu, tomēr viņš nespēja ielauzties komandas sākumsastāvā un diez vai ''Chelsea'' ar viņu rēķināsies nākamsezon.

Izmantotie resursi:
Evra extends Juventus contract - Juventus.com
Transfer news: Banega confirms move to Inter is...
Chelsea open talks over Alvaro Morata transfer
Transfer news: Borussia Dortmund close in on...


, 2016-06-06 18:28, pirms 8 gadiem
Es jau domāju, izlasot virsrakstu likās, ka Renārs Rode Dortmundei pievienojies hehe
, 2016-06-06 18:38, pirms 8 gadiem
austrumnieks rakstīja: Es jau domāju, izlasot virsrakstu likās, ka Renārs Rode Dortmundei pievienojies hehe
man likās tieši tāpat es jau sapriecājos
, 2016-06-06 19:03, pirms 8 gadiem
Visiem pirmā reakcija laikam vienāda Bet es pareizi sapratu? Chelsea pirms gada vai diviem pārdeva Lukaku un tagad grib viņu nopirkt atpakaļ?
, 2016-06-06 19:33, pirms 8 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Visiem pirmā reakcija laikam vienāda Bet es pareizi sapratu? Chelsea pirms gada vai diviem pārdeva Lukaku un tagad grib viņu nopirkt atpakaļ?
Tā taču ir Chelsea. Viņiem daudz tādu kadru (Staridžs, De Bruine, Lukaku utt.)
, 2016-06-06 20:09, pirms 8 gadiem
Vairāk par transfēriem linkā, un droši izsakat domas komentāros: FUTBOLA VASARAS TRANSFĒRI

Domāju, ka tā būs Evra pedējā sezona, ja vien neizdomās paspēlēt AAE vai kaut kādos tādos
, 2016-06-06 20:18, pirms 8 gadiem
Jigsaw rakstīja: Tā taču ir Chelsea. Viņiem daudz tādu kadru (Staridžs, De Bruine, Lukaku utt.)
Ko visus trīs grib atpakaļ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-06 21:10, pirms 8 gadiem
bēdīgi slavenais mērglis100 rakstīja: Tāds Evrā pilnīgi pie tirsas, bet par Renāru gan prieks! Vēl viens latvietis pasaules top līgā! Lai veicās, Renār!
Facepalm GIF - Find & Share on GIPHY
, 2016-06-06 23:23, pirms 8 gadiem
Autoram būtu bijis jāsaprot, ka latviešu futbola cienītājiem Rode ir tikai un vienīgi Renārs, nevis viņa pieminētais! Tāpēc virsrakstā obligāti bija jānosauc arī vārds: Sebastjans Rode.
, 2016-06-06 23:45, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Autoram būtu bijis jāsaprot, ka latviešu futbola cienītājiem Rode ir tikai un vienīgi Renārs, nevis viņa pieminētais! Tāpēc virsrakstā obligāti bija jānosauc arī vārds: Sebastjans Rode.
Autors nemaz nezina tādu Renāru Rodi. Galvenais iztulkot kādu rakstu un saņemt par to honorāru
, 2016-06-07 11:03, pirms 8 gadiem
Autors nav vainīgs. Es domāju cilvēkiem, kas ar futbolu ir uz ''tu'' būtu jāzina, par kuru Rodi runā.
, 2016-06-08 02:14, pirms 8 gadiem
..pilnīgi pareizi - ja tas būtu mūsu Rode, par to būtu atsevišķs raksts un ar pavisam citu nosaukumu
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.
Milānas "Inter" futbolistu svinības. Foto: Gabriele Menis/EPA/Scanpix
3

"Inter" dominē, atspēlējas un pašā galotnē nospiež Udīni, tuvojoties otrajai zvaigznei virs logo

Ļoti tuvu 20. Itālijas čempiones titulam un, līdz ar to otrās zvaigznes "piespraušanai" virs kluba logotipa, tikusi Milānas "Inter", kura šovakar pamatīgi spieda "Udinese" vienību, kompensācijas laika beigu daļā gūstot pēdējos vārtus un uzvarot ar 2:1.