Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Saulītis

Oficiāli: Mota pievienojas "Juventus"

Oficiāli: Mota pievienojas "Juventus"
Marko Mota
Foto: lapresse/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs "Udinese" uz vienu sezonu izīrējis aizsargu Marko Motu Turīnas klubam "Juventus". No šodienas darījums ir oificiāls. Mota ir jau piektais spēlētājs, kurš vasarā pievienojas "Juventus".

"Sky Sport Italia" ziņo, ka šodien Mota ir izgājis visas nepieciešamās medicīniskās pārbaudes un pēcpusdien pievienosies komandai treniņā. Mota Turīnas kluba mājvietā atrodas jau kopš sestdienas, tomēr tikai šodien darījums kļuvis oficiāls. "Udinese" izīrējis Motu "Juventus" uz vienu sezonu ar iespēju parakstīt līgumu ar viņu pēc sezonas beigām. Turīnas klubā Mota pievienosies pārējiem četriem šīs vasaras jaunieguvumiem - Simonem Pepe, Marko Storari, Leonardo Bonuči un Horhe Martinezam.

24 gadus vecais aizsargs iepriekšējos 18 mēnešus pavadīja "AS Roma" klubā, kuram bija izīrēts no "Udinese". Kluba oficiālajā paziņojumā vēstīts: "Marko Mota ir kļuvis par "Juventus" spēlētāju. Ar "Udinese" esam veikuši darījumu, kura rezultātā Mota kļūst par mūsu pagaidu ieguvumu. Pēc sezonas Turīnas klubam būs tiesības nopirkt Motu. "

Pagājušā sezonā Mota "AS Roma" sastāvā aizvadīja 16 spēlēs, vārtus negūstot.

Izmantotie resursi:
juventus.com
goal.com


, 2010-07-05 17:04, pirms 14 gadiem
Nabaga Roma, dabūs spēlēt ar Kaseti atkal Ja vien Clers nepievienosies, jāsaka, ka būtisks zaudējums aizsardzībā, lai gan Ranjēri priekšroku deva Kaseti. Nākamās sezonas aizsardzība izskatās lieliska, vēl tikai Groso kādam jāiesmērē.
, 2010-07-05 18:08, pirms 14 gadiem
Labs papildinājums, vēl viens. Cerams, ka ar šiem spēlētājiem komandā Juve spēs atgriezties tur, kur tai pieklājas būt.
, 2010-07-05 18:19, pirms 14 gadiem
Labs aizstājējs Kanavaro "Juvei" jaunā sezona sāk krāsoties visai spožās krāsās. Pieļauju, ka Delneri vadībā "Juventus" atgriezīsies TOPĀ
, 2010-07-05 18:22, pirms 14 gadiem
lieliski, komanda top ideāla. tā teica arī pirms pagājušās sezonas, kad atgriezās pāris veterānu, bet tomēr, tagad komanda ir jauna un perspektīva. jācer uz to labāko, kā arī jācer, ka vēl iegūs Krasiču.
, 2010-07-05 20:58, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: lieliski, komanda top ideāla. tā teica arī pirms pagājušās sezonas, kad atgriezās pāris veterānu, bet tomēr, tagad komanda ir jauna un perspektīva. jācer uz to labāko, kā arī jācer, ka vēl iegūs Krasiču.
Krasiča variants būtu tiešām ideāls.
, 2010-07-05 20:59, pirms 14 gadiem
A, kāds nezina vairāk, kas ir ar Trezegē - paliks vai nepaliks Juvē?
, 2010-07-05 21:00, pirms 14 gadiem
Man prieks, ka Džidžī arī paliek un nepieņem MC piedāvājumu. Tagad tik jāatveseļojas pienācīgi.
, 2010-07-05 21:12, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: A, kāds nezina vairāk, kas ir ar Trezegē - paliks vai nepaliks Juvē?
pagaidām it kā vairāk runā, ka paliek gan
, 2010-07-05 21:14, pirms 14 gadiem
Juve un Aknu dikis varees nākamajā gadā cīnīties gan par atgriešanos topā savā valstī, gan Eiropas Līgas kausu.
, 2010-07-05 21:20, pirms 14 gadiem
kāpēc īsti Udinese uzreiz nepārdod viņu - izdevīgāk taču būtu kādu laiku pašiem viņu izmantot komandas pastiprināšanai, bet vēlāk pārdot pavisam, nevis marinēt ar īrēšanu, ne?
, 2010-07-05 21:31, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: A, kāds nezina vairāk, kas ir ar Trezegē - paliks vai nepaliks Juvē?
pagaidām, kā arī katru gadu, nekas nav skaidrs. runu par to, ka viņš dosies prom ir ļoti daudz, bet tajā pašā laikā runu par to, ka viņš paliks ir tikpat daudz... neko nevar saprast, tā patās, kā bija pagāšgad. es ceru, ka paliks. tomēr viņš ir jau viens no simboliem, kā arī labs joprojām, ja dod iespēju.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.