Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" līdzjutēji: "Kluba vadības attieksme pret Indzagi ir vienkārši pretīga"

Rolands Eliņš

"Milan" līdzjutēji: "Kluba vadības attieksme pret Indzagi ir vienkārši pretīga"
Filipo Indzagi
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Milan" līdzjutēju grupa "Curva Sud" publiskā uzsaukumā vērsusies pie galvenā trenera Filipo Indzagi, pateicoties par paveikto komandas labā un asi nosodot "Milan" vadības attieksmi pret treneri.

Filipo Indzagi ir līgums ar "Milan" līdz 2016. gada vasarai, un klubs joprojām oficiāli nav izrādījis iniciatīvu to pārtraukt, lai arī sezonas gaitā vairākkārt apsprieda lēmumu Indzagi atlaist. "Milan" ļoti aktīvi centās piesaistīt Karlo Ančeloti, bet, kad tas neizdevās, uzplaiksnīja Sinišas Mihajloviča variants - serbu treneris esot vakar ticies ar kluba prezidentu Silvo Berluskoni, kamēr Indzagi joprojām ir galvenā trenera amatā. Itālijas mediji norāda, ka "Milan" vēlas viņu nevis atlaist, bet gan pārtraukt sadarbību pēc abpusējas vienošanās, kas ļautu ietaupīt naudu.

Ar šādu izturēšanos pret Indzagi, kurš "Milan" savulaik aizveda līdz Čempionu līgas titulam un kluba sastāvā guva vairāk nekā 120 vārtus, nepavisam nav apmierināta "Milan" ultru grupa "Curva Sud", kura jau sezonas laikā aktīvi protestēja pret kluba vadības lēmumiem, bet nu atklātā vēstulē savā mājaslapā izraudzījusies īpaši skarbus vārdus.

Sveiks, Pipo!

Ilgs laiks pagājis kopš 2001. gada, kad ieradies "Milan" klubā no Turīnas "Juventus" vienības. Sākumā mēs nebijām labākie draugi, taču tavs talants, apņēmība un, pats galvenais, sirsnība ļāva iekarot Milānas fanu sirdis. Mūsu iegūtā Čempionu līgas trofeja ir arī tavs nopelns. Kopā piedzīvoti daudzi skaisti mirkļi, kas šobrīd notiekošo padara vēl skumjāku.

Tu kļuvi par galveno treneri jūlijā, un, lai arī komandas sastāvs nebija panākumiem gatavs, tu darīji, ko vien spēji, darbā ieliki savu sirdi, un mēs to novērtējām. Vienmēr tevi atbalstījām, kamēr kluba vadība uzgrieza tev muguru, tādējādi cenšoties paslēpt savu vājo transfēru stratēģiju un kārtējos nepiepildītos solījumus.

Viņi iesvieda tevi mēslos un izturējās pret tevi ļoti pretīgi, cenšoties atrast aizstājēju galvenā trenera amatā pirms vispār bija pateikuši nākotnes plānus attiecībā uz tevi. Atceramies, ka reiz "Milan" ar godu izturējās pret saviem varoņiem, tagad redzam, ka klubs izmanto vienu no saviem dižākajiem simboliem, lai apslēptu savas sapuvušās saknes.

Kluba vadība tā var darīt, taču mūsu acīs tu vienmēr paliksi cilvēks, kurš kā apsēsts izkliedza savas emocijas pēc katra vārtu guvuma "Milan" labā, un "Curva Sud" novērtē tavu nozīmi kluba vēsturē. Šodien noteikti nav tā diena, kad mūsu cieņai pret tevi pienācis gals, mēs neesam tādi un negrasāmies aizmirst, ko esi paveicis. Kad vien tev vajag mūsu palīdzību, "Curva Sud" būs gatava tevi atbalstīt."

Paredzams, ka "Milan" uzteiks darbu arī Indzagi palīgam Mauro Tasoti, kurš klubā kā futbolists un dažādos citos amatos pavadījis 35 gadus. Arī viņa devumu "Curva Sud" līdzjutēji izcēluši un pateikušies par ieguldījumu kluba attīstībā.

"Milan" šosezon A Sērijā palika tikai desmitajā vietā, kas ir tās sliktākais sasniegums pēdējos 17 gados. Indzagi šī bija debijas sezona galvenā trenera amatā, tiesa, vairāki Itālijas futbola pasaules pārstāvji aicinājuši meklēt neveiksmju vainu citos aspektos, piemēram, slavenais treneris Džiovani Trapatoni izteicies, ka nevar gaidīt, lai "Indzagi sagatavo garšīgu vīnu no sausiem dārzeņiem".

Izmantotie resursi:

Curva Sud Milano

  -4 [+] [-]

, 2015-06-05 15:46, pirms 9 gadiem
Ja Madrides Real, teiksim Rauls kļūtu par treneri un klubs būtu tādā situācijā kā Milāna, tad domāju, ka līdzjutēji vēl paši izsvilptu Raulu, ne vēl aizstāvētu

  +2 [+] [-]

, 2015-06-05 15:47, pirms 9 gadiem
jāsaka, ka Milan vadībai vajadzētu aizdomāties par to, ko viņi šobrīd dara. kluba ultras ļoti reti raksta šādas vēstules. tas liecina par faktu, cik milzīga cieņa Pipo ir kluba fanu acīs un Milan vadība nedrīkst to izlikties neredzam. ja turpināsies šīs pagrīdes spēlītes, tad Berluskoni un co var nākties to gauži nožēlot. nav noslēpums, ka Milan un, tajā skaitā Pipo, lielākie atbalstītāji ir no itāļu mafijas aprindām. manuprāt, tas izsaka ļoti daudz...

     [+] [-]

, 2015-06-05 15:51, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Ja Madrides Real, teiksim Rauls kļūtu par treneri un klubs būtu tādā situācijā kā Milāna, tad domāju, ka līdzjutēji vēl paši izsvilptu Raulu, ne vēl aizstāvētu
Pèc kā spried!?

     [+] [-]

, 2015-06-05 16:12, pirms 9 gadiem
Inzagi speles nopelni pariet trenera nopelnos?
Nav brinums ka Italija grimst!
Izcils speletajs nenozime izcils trenneris lai gan MilanAM ir daaaudz vairak problemu!

  -2 [+] [-]

, 2015-06-05 18:19, pirms 9 gadiem
Bebitis
Laikam jau neesi redzejis kaa vini Kasiljasu izsvilpa

  -2 [+] [-]

, 2015-06-05 18:20, pirms 9 gadiem
Arvids
Tas tak nenoziimee, ka var publiski mekleet jaunu treneri, kad veel nav nekas zinots Inzahi

     [+] [-]

, 2015-06-05 18:43, pirms 9 gadiem
Amm... saprotu un piekritu (laikam)
Milan problemas nesakas un nebeigsies ar Inzagi!
Ta ir vispasaule piemekleta prakse meklet aizstajeju kamer trenneris ir amata
Un netici visam ko raksta! Ja Inzagi ir bijis trenneris vins zinaja kas notiek! Zinaja vai nu vadiba apmierinata un vins var stradat vai neapmierinata un to vins zinaja sen!
Neviens vinam neteica atbrivo kabinetu 24h laika!
Fakts ir tas- vins laicigi zinaja ka te nestradas! Vina ligums un sc zinas ir dazadas lietas! un
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-06-05 19:39, pirms 9 gadiem
Ieekonomēja gadu uz treneri gurķi, + kurš nepieprasīs lielus transfērus. Šis klubs izskatās visnožēlojamākā krīzē, atšķirībā pret citiem, kuri reiz nonāk līdzīgās situācijās. No iepriekšējās desmitgades spozmes pāri palicis vien noskrandis ubags. Žēl ka tik smagi nokrituši, tieši Inzagi dēļ šis klubs piesaistīja agrāk. Berluskoni nolaida kluba sistēmu līdz apkaunojumam.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-05 20:13, pirms 9 gadiem
arvids1991 rakstīja: Neviens vinam neteica atbrivo kabinetu 24h laika!
Fakts ir tas- vins laicigi zinaja ka te nestradas! Vina ligums un sc zinas ir dazadas lietas! un
salīdzini, piemēram, ar Real situāciju - kamēr Ančeloti nebija oficiāli atlaists, neviens Real pārstāvis medijiem kaut ar pušplēstu vārdu nepieminēja cita trenera iespēju. Indzagi joprojām ir amatā, bet Galjāni un Berluskoni publiski jau vairākas nedēļas runā par izteiktajiem piedāvājumiem citiem treneriem.

     [+] [-]

, 2015-06-06 00:58, pirms 9 gadiem
Sezona ir noslegusies! Nezinu ko trenneri dara pirmajas nedelas pec sezonas beigam bet tas bija saprotams ka Milan mekles citu trenneri!
Ka jau teicu kluba problenas jeb izkrissana no pasaules top klubiem nesakas un nebeigsies ar Inzagi