Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Sarri par pievienošanos "Juventus": "Jāsaglabā uzticība sievai, no kuras esi izšķīries?"

Sarri par pievienošanos "Juventus": "Jāsaglabā uzticība sievai, no kuras esi izšķīries?"
Maurīcio Sarri. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea" līdz triumfam UEFA Eiropas līgā aizvedušais galvenais treneris Maurīcio Sarri, kurš privātās sarunās paudis vēlmi pamest komandu, izteicies par pievienošanos Turīnas "Juventus".

"Mums, itāļiem, saikne ar mājām ir ļoti spēcīga – uzreiz jūtam, ka kaut kā pietrūkst. Aiz muguras ir smags gads. Sāku just, ka trūkst draugu, ka reti redzu savus vecākus," pauda Sarri, kuram pagājušajā nedēļā izcīnītā uzvara bija pirmais lielais tituls kopā ar kādu no komandām. "Taču savā vecumā izdarītās izvēles ir tikai profesionālas. Vecums pasē rāda, ka netrenēšu vēl 20 gadus."

"Trenēšana nav viegls darbs. Atgriežoties savās mājās Toskānā, jūtos kā svešinieks. Pēdējo pāris gadu laikā esmu gulējis kādas 30 naktis," par trenēšanas ēnas pusi stāstīja Sarri, kurš pirms Londonas posma bija "Napoli" galvenais treneris, aizvedot komandu līdz otrajai vietai Itālijas čempionātā.

"Neapolieši zina, kā viņus mīlu. Pagājušajā gadā pieņēmu lēmumu braukt uz Angliju, nevis strādāt ar citu Itālijas komandu. Profesioja var rādīt citu ceļu, bet attiecības ar cilvēkiem nemainās," teica Sarri. Viņa sakarā daudz minēta pievienošanās Turīnas "Juventus", un tas varētu raisīt neizpratni "Napoli" līdzjutējos.

"Jābūt par 110% lojālam, kad esi klubā, bet ko tad īsti nozīmē lojalitāte? Kad klubs reiz ir tevi atlaidis, ko darīt tālāk? Saglabāt uzticību sievai, no kuras esi izšķīries?" vaicāja Sarri. "Pēdējais kluba simbols bija Frančesko Toti. Vairs tādu spēlētāju nebūs."

Izmantotie resursi:
https://www.vanityfair.it/sport/cal...


, 2019-06-04 20:06, pirms 5 gadiem
Izskatās no konteksta izrauti teikumi, no kuriem grūti saprast jēgu.
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.