Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons: "Nedaudz nožēloju, ka nesanāca uzspēlēt Premjerlīgā"

Rolands Eliņš

Bufons: "Nedaudz nožēloju, ka nesanāca uzspēlēt Premjerlīgā"
Džanluidži Bufons
Foto: LaPresse/Scanpix

Turīnas "Juventus" pieredzējušais pussargs Andrea Pirlo intervijā "La Gazzeta dello Sport" atzinis, ka uzvara Čempionu līgā būtu lieliskas atvadas no Turīnas komandas, savukārt Džanluidži Bufons paudis nožēlu, ka savā karjerā tā arī nav uzspēlējis Anglijas Premjerlīgā.

"Noslēgt manu stāstu "Juventus" komandā ar Čempionu līgas titulu būtu sapņa piepildījums," sacīja Andrea Pirlo, kuru jau rīt sagaida pirmais pusfināls pret Madrides "Real".

"Taču es negrasos pārtraukt spēlēt," turpināja Pirlo. "Darīšu to tik ilgi, kamēr vien man būs tā pati vēlme katru dienu doties uz treniņiem. Uzvara Čempionu līgā būtu vislabākais veids, kā noslēgt manu "Juventus" karjeru. Taču citā Itālijas komandā es vairs nespēlētu, tas ir pavisam droši, lai kas arī nenotiktu. MLS varētu būt variants, bet šobrīd nekā konkrēta man nav prātā, visas domas ir par "Juventus" spēlēm. Un vispār sākumā jāuzvar ČL, tad arī varēs kaut ko runāt."

Pirlo norādīja, ka viņam "Juventus" panākumi šajā sezonā nav īpašs pārsteigums, jo jau rudenī viņš jutis apņēmību savos komandas biedros: "Vēlējāmies pierādīt, ka esam īsti čempioni, un reizē arī vēlējāmies atbalstīt jauno treneri (Masimiljāno Alegri). Savukārt par bijušā trenera Antonio Kontes izteikumiem, ka Itālijas klubs nevar uzvarēt Čempionu līgā - katram savs viedoklis, un es cienu Kontes nostāju. Viņš pieņēma savus lēmumus. Lai nu kā, mēs ceram uzvarēt."

"Kurus futbolistus cienu visvairāk? Čavi un Injestu - viņi ir augstas kvalitātes spēlētāji, kuri domā tikai par savu komandu. Savukārt mans futbols ideāls ir Roberto Badžo," atklāja Pirlo.

Viņa komandas biedrs Džanluidži Bufons tikmēr nav kautrējies atzīt, ka šī sezona viņam ir patīkams pārsteigums, un arī viņš ļoti atzinīgi vērtēja Alegri ienākšanu komandā. "Nedaudz dīvaini, ka futbolā esmu uzvarējis teju visur, izņemot Čempionu līgā, lai arī biju tam ļoti tuvu. Taču dzīvē katrs saņem pēc nopelniem, un, lai arī tālu no tā nav, savu karjeru vēl neesmu noslēdzis. Jā, esmu pārliecināts, ka varam cīnīties ar jebkuru citu komandu, taču ir liela atšķirība starp šī teikuma pateikšanu un patiesu pārliecību, ka varam uzvarēt Čempionu līgā."

"Diemžēl, vai arī par laimi, kā nu kurš skatās uz to, esmu spēlējis tikai divās komandās un tikai Itālijā," sacīja Bufons. "Esmu glaimots un lepns par desmit "Parma" pavadītajiem gadiem un nu esmu 15. gadu Turīnā. Taču nedaudz nožēloju, ka nekad nesanāca uzspēlēt Premjerlīgā. Domāju, ka man tas būtu paticis, domāju, ka arī līdzjutējiem tas būtu paticis."

37 gadus vecais Bufons un Pirlo, kuram 36 gadi apritēs pēc divām nedēļām, šosezon palīdzēja "Juventus" nodrošināt ceturto Itālijas čempionu titulu pēc kārtas, turklāt tas tika paveikts ļoti pārliecinoši un jau piecas kārtas pirms turnīra beigām.

Izmantotie resursi:
La Gazzetta dello Sport - News in tempo reale...
BBC Sport - Juventus: Gianluigi Buffon relishes...

     [+] [-]

, 2015-05-04 16:42, pirms 9 gadiem
good luck Juve

  +2 [+] [-]

, 2015-05-04 16:46, pirms 9 gadiem
Vēl jau nav par veelu, Liverpoolei lai pievienojas, lai gan šaubos ka viņš pats to gribētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-05-04 17:50, pirms 9 gadiem
Taa jau ir, neviens neraudaas par nespeeleesanu La Ligaa. Un speeleet Reaalaa, vai Barcaa grib tikai karjeras laikaa, veelaak nenozeelos, ja nespeelees (ahh, atkal saaku stulbu diskusiju tur, kur to nevajag)

     [+] [-]

, 2015-05-04 17:51, pirms 9 gadiem
Dalabi
Mignolee peedeejaa laikaa speelee normaali, kameer Arsenaalam gan ir taadas saadas probleemas ar vaartsargiem

  +1 [+] [-]

, 2015-05-04 17:54, pirms 9 gadiem
Nav šaubu, ka Pirlo vasarā saņems vairākus naudīgus piedāvājumus no MLS, Arābu Emirātiem un Kataras. Atliks vien izvēlēties. Abi ar Bufonu ir Itālijas futbola leģendas un abiem vēl būtu jāspēlē 2016. gada EČ finālturnīrā, kas būtu skaists nobeigums karjerai. Par Bufonu nešaubos, ka viņš Itālijas izlases vārtus sargās, par Pirlo vēl redzēsim gadījumā, ja pārcelsies uz ASV.

Par Bufona nožēlu - domāju ir vairāki EPL klubi, kas ar prieku uzņemtu Džianluidži kaut vai tikai uz vienu divām sezonām.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-04 23:07, pirms 9 gadiem
un galvenais - Bufons, atšķirībā no Ibras, nepameta Juventus tajā gadā, kad viņus par pārkāpumiem izmeta uz zemāku līgu!

  +1 [+] [-]

, 2015-05-05 01:07, pirms 9 gadiem
kalns30
nu Buffons ir bijis lojaals Juvei, tur bijis loti ilgi.
Zlatans aizgaaja, jo vins veeleejaas attiistiit karjeru, vinam Juve piedaavaaja lielu naudu, bet vins gribeeja speeleet lielajaa futbolaa.
Vins nav Juves audzeeknis kaa DelPjeero, vai arii lojaals un klubaa ilgadeejs Itaalis kaa Buffons.
Jaapiemin, ka Buffons arii bija paspeejis uzvareet PK, kas noziimeeja, ka kaut kas liels karjeraa paliks, kameer Zlatans ar Zviedriju neko neizciiniis, taapeec bija jaaciinaas ar klubu

  -1 [+] [-]

, 2015-05-05 14:13, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Nav šaubu, ka Pirlo vasarā saņems vairākus naudīgus piedāvājumus no MLS, Arābu Emirātiem un Kataras. Atliks vien izvēlēties. Abi ar Bufonu ir Itālijas futbola leģendas un abiem vēl būtu jāspēlē 2016. gada EČ finālturnīrā, kas būtu skaists nobeigums karjerai. Par Bufonu nešaubos, ka viņš Itālijas izlases vārtus sargās, par Pirlo vēl redzēsim gadījumā, ja pārcelsies uz ASV.

Par Bufona nožēlu - domāju ir vairāki EPL klubi, kas ar prieku uzņemtu Džianluidži kaut vai tikai uz vienu divām sezonām.
Nav šaubu, ka tev nav smadzenes!

     [+] [-]

, 2015-05-19 06:31, pirms 9 gadiem
[quote ziwrav]
Zlatans aizgāja, jo Juve tika izmesta no Seria A. Prom aizmauca pus komanda, no lielajiem palika Del Piero. Buffons, Nedveds, Trezeguet un Camoranesi.
Un Del Piero īsti neskaitās Juves audzēknis.