Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Mandžukičs pagarina līgumu ar "Juventus" vēl uz divām sezonām

Mandžukičs pagarina līgumu ar "Juventus" vēl uz divām sezonām
Mario Mandžukičs. Foto: PA Wire / Scanpix

Horvātu uzbrucējs Mario Mandžukičs piekritis noslēgt jaunu līgumu ar Itālijas A sērijas futbola superklubu Turīnas "Juventus". Vienošanās paredz sadarbības turpināšanu līdz 2021. gadam.

Šajā sezonā Mandžukičs A sērijā guvis astoņus vārtus (otrais labākais rādītājs komandā aiz Krištianu Ronaldu) un sešas reizes asistējis vārtu guvumos partneriem. UEFA Čempionu līgā Mandžukičs ar vārtu guvumu izcēlies reizi, novembrī gūstot komandas vienīgos vārtus uzvarā pār "Valencia".

Turīnas klubam Mandžukičs pievienojās 2015. gada vasarā, kad "Juventus" samaksāja spēlētāja iepriekšējam klubam 19 miljonus eiro. Pirms tam divi gadi pavadīti Minhenes "Bayern", vēl pirms tam citā vācu klubā "Wolfsburg", bet karjeras sākumā Mandžukičs spēlēja "Marsonia", "NK Zagreb" un Zagrebas "Dinamo" vienībās.

"Juventus" pēc 30 kārtām A sērijā ir pārliecinoša līdere ar 81 punktu (tuvākajai sekotājai "Napoli" ir 63 punkti). Čempionu līgas ceturtdaļfinālā 10. un 16. aprīlī tiksies ar Amsterdamas "Ajax".


, 2019-04-04 19:42, pirms 5 gadiem
Lieliski jaunumi. Mandžukičs ir viens no strādīgākajiem aizsardzībā un nesavtīgākajiem uzbrukuma spēlētājiem, kādi mēdz būt. Un tai pat laikā ļoti labs "gaisā".
, 2019-04-05 16:15, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Lieliski jaunumi. Mandžukičs ir viens no strādīgākajiem aizsardzībā un nesavtīgākajiem uzbrukuma spēlētājiem, kādi mēdz būt. Un tai pat laikā ļoti labs "gaisā".
Uzbrukuma spēlētājs, kuru klubā cienu visvairāk. Vienmēr esmu apbrīnojis Supermario
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.