Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Torino" pēc zaudējuma derbijā atlaiž Mihajloviču un nolīgst "Napoli" vadījušo Madzarri

Agris Suveizda

"Torino" pēc zaudējuma derbijā atlaiž Mihajloviču un nolīgst "Napoli" vadījušo Madzarri
Siniša Mihajlovičs
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Torino" pēc zaudējuma Itālijas kausa ceturtdaļfinālā pret Turīnas "Juventus" atlaida galveno treneri Sinišu Mihajloviču. Jau drīz pēc tam viņa vietā stājās itālietis Valters Madzarri, kurš vienojies līdz 2020. gadam.

Uzreiz pēc vakardienas zaudējuma Turīnas "Juventus" (0:2) sāka klīst runas par Sinišas Mihajloviča atlaišanu, un preses konferencē piedalījās nevis viņš, bet gan asistents Atiljo Lombardo. Izdzirdējuši baumas, "Torino" spēlētāji viesnīcā devās pie Mihajloviča un izteica viņam atbalstu, tomēr kluba vadība savu lēmumu nemainīja.

Mihajlovičs komandas vadību pārņēma pagājušā gada maijā, pie tās stūres aizstājot Džanpjēro Venturu, kurš kļuva par Itālijas izlases galveno treneri. 48 gadus vecā serba vadībā "Torino" A sērijā 19 spēlēs ieguva 25 punktus un ieņem vien desmito pozīciju. Itālijas kausa astotdaļfinālā turīnieši izsita "Roma" (2:1), tomēr vakar izstājās ceturtdaļfinālā. Mihajloviča iepriekšējā darba vieta bija "Milan".

Serba vietā stājies 56 gadus vecais Valters Madzarri, kurš vislabāk pazīstams ar veiksmīgu darbu "Napoli", kas 2012. gadā ieguva Itālijas kausu, bet gadu vēlāk kļuva par Itālijas vicečempioni. Pēc sudraba godalgas izcīnīšanas Madzarri pārņēma Milānas "Inter", bet otrās sezonas pirmajā pusē tika atlaists. Iepriekšējā sezonā viņš vadīja Anglijas klubu "Watford", bet par spīti palikšanai Premjerlīgā līgums tika lauzts.

Izmantotie resursi:
Walter Mazzarri allenatore del Torino | TORINO...

     [+] [-]

, 2018-01-04 19:50, pirms 6 gadiem
es pat teiktu ka Torino ieguvusi labaaku speciaalistu pie savas komandas stuures

     [+] [-]

, 2018-01-04 19:55, pirms 6 gadiem
Turīnai ambīcijas diezgan lielas, vismaz EL līmenī, bet ko darīt, ja Belotti šosezon nesit golus....