Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Adrianu uz "Milan", Konopļanka vienojas ar "Sevilla"

Adrianu uz "Milan", Konopļanka vienojas ar "Sevilla"
Luizs Adrianu
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Milan" oficiāli paziņojis par brazīliešu uzbrucēja Luiza Adrianu iegādi no Doņeckas "Shakhtar" par astoņiem miljoniem eiro, kamēr Ukrainas izlases pussargs Jevhens Konopļanka piekritis Spānijas "Sevilla" piedāvājumam, tiesa, vēl jāvienojas par transfēru ar viņa pašreizējo klubu "Dnipro".

"Milan" vakar jau apstiprināja kolumbieša Karlosa Bakas ierašanos komandā, taču nu uzbrukuma līniju pastiprinājis vēl viens dienvidamerikānis, proti, Luizs Adrianu. 28 gadus vecais futbolists visu savu iepriekšējo futbolista karjeru Eiropā bija aizvadījis Doņeckas "Shakhtar" komandā, kurai pievienojās 2007. gadā.

Doņeckas kluba rindās viņš izcēlās ar 129 vārtiem 266 spēlēs un individuāli veiksmīgākā sezona viņam bija 2013./14. gadā, kad ar 20 gūtiem vārtiem viņš bija rezultatīvākais Ukrainas Premjerlīgas futbolists. Viņa līgums ar Doņeckas komandu būtu beidzies pavisam drīz, līdz ar to arī transfēra summa - astoņi miljoni eiro - nav tā visiespaidīgākā. Līgums ar "Milan" noslēgts līdz 2020. gada vasarai.

Bez viena no saviem līderiem drīzumā paliks arī cits Ukrainas klubs "Dnipro". Spānijas "Sevilla" paziņojusi, ka panākta vienošanās ar Jevhenu Konopļanku, tiesa, vēl priekšā medicīniskās pārbaudes un sarunas ar Ukrainas klubu par transfēra summu. Konopļanka "Dnipro" sastāvā pavadījis visu savu profesionāļa karjeru kopš 2006. gada. Jāpiezīmē, ka Konopļanka aizveda "Dnipro" līdz Eiropas līgas finālam, kurā ar 2:3 pirms mēneša tika zaudēts tieši "Sevilla".

Savukārt "Machester United" īpašumā esošais portugāļu futbolists Nani, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja īrē Lisabonas "Sporting", dosies uz medicīniskajām pārbaudēm "Fenerbahce" rindās. Turcijas klubs pavēstījis, ka notiek pārrunas par iespējamo transfēru un ka Stambulā ieradīsies svētdien.

Nani ar Mančestras klubu ir līgums uz vēl trim gadiem, taču klubi jau vienojušies, ka transfēra summa būs sešu miljonu eiro apmērā. Nani Lisabonas sastāvā iepriekšējā sezonā guva 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Nani: Fenerbahce agree £4.25m fee...
https://twitter.com/acmilan/status/...
Sevilla Fútbol Club: KONOPLYANKA ESTÁ EN...


, 2015-07-03 11:22, pirms 9 gadiem
SC klibo. Vecas ziņas
, 2015-07-03 11:32, pirms 9 gadiem
Soweto rakstīja: SC klibo. Vecas ziņas
Tieši tā
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.