Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Napoli" un "Atalanta" ar 90 minūtēm nepietiek, lai gūtu vārtus

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

"Napoli" un "Atalanta" ar 90 minūtēm nepietiek, lai gūtu vārtus
Foto: PA Images/Scanpix.ee

Itālijas kausa pusfinālā šovakar savu pirmo spēli Neapolē aizvadīja "Napoli" un Bergamo "Atalanta", kuras 90 minūšu laikā vārtus gūt nespēja - 0:0

Atšķirībā no vakardienas "Juventus" un "Inter" dueļa, šī vakara mačs starp "Napoli" un "Atalanta" neaizritēja tik straujā gultnē. Par spīti tam, ka abas komandas izpildīja salīdzinoši daudz sitienu (9:19) , vārtu rāmī - 2:6, tomēr rezultāts palika tāds pats, kā sākoties spēlei - 0:0. Par reālāko iespēju jāsauc Luisa Murjela izgājiens pret vārtsargu, tomēr viņa sitiens lidoja tieši virsū Ospinam.

Interesanti, ka iepriekšējā reize, kad "Atalanta" un "Napoli" nospēlēja 0:0 bija tālajā 2009. gadā - vārti komandu savstarpējās spēlēs bija gūti 23 mačos pēc kārtas.

Atbildes spēles Itālijas Kausā jau nākamnedēļ, devītajā februārī Turīnā viesosies "Inter", bet dienu vēlāk Bergamo arī "Napoli" un "Atalanta" izšķirs to, kura iekļūs Itālijas kausa finālā, kas 19. maijā paredzēts "San Siro" stadionā Milānā.

Itālijas kauss, 2. februāris

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Inter - Juventus1:2(1:2)Martiness 10' - Ronaldu 26' 35'
Napoli - Atalanta0:0(0:0)-

Itālijas kauss, 1/2 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Juventus - Inter2:1
Napoli - Atalanta0:0