Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kedira izlaidīs vismaz mēnesi, Imobile atgūstas pēc galvas savainojuma

Kedira izlaidīs vismaz mēnesi, Imobile atgūstas pēc galvas savainojuma
Sami Kedira (vidū)
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas "Serie A" čempionvienība Turīnas "Juventus" kājas savainojuma dēļ vismaz mēnesi būs spiesta iztikt bez pussarga Sami Kediras pakalpojumiem, savukārt "Sevilla" uzbrucējs Čiro Imobile pēc piektdien piedzīvotās galvas traumas atzinies, ka jūtoties labi.

Vācijas izlases pussargs Sami Kedira šajā starpsezonā ar Turīnas vienību parakstīja līgumu uz četriem gadiem, pirms tam pavadot piecas sezonas Madrides "Real" rindās. Aizvadītas sezonas UEFA Čempionu līgas fināliste pārbaudes spēlē sestdien tikās ar Marseļas "Olympique", piedzīvojot zaudējumu 0:2. Kā jau pirmssezonas draudzības mačos pienākas, par pašu spēles gala rezultātu svarīgāka ir sastāva iespēlēšana un eksperimentēšana ar dažādiem taktiskajiem risinājumiem, tāpēc dažādi savainojumi allaž ir īpaši nepatīkami.

Diemžēl jau cīņas 25. minūtē laukumu mediķu pavadībā bija spiests pamest "Juventus" jaunieguvums Kedira - 28 gadus vecais futbolists iedzīvojās labās kājas augšstilba savainojumā. Oficiāls paziņojums par pussarga veselības stāvokli vēl sekos, taču jau tagad skaidrs, ka Kedira nebūs palīgs turīniešiem nākamās nedēļas Itālijas superkausa finālā Šanhajā, kurā "Juve" tiksies ar Romas "Lazio". Tiek ziņots, ka Vācijas izlases spēlētājs ierindā atgriezīsies ne ātrāk, kā pēc mēneša.

Tikmēr "La Liga" kluba "Sevilla" uzbrucējs Čiro Imobile, kuru šosezon Spānijas komandai izīrē Dortmundes "Borussia", pēc piektdien piedzīvotās šaušalīgās sadursmes ar "Watford" vārtsargu Eurelju Gomešu nomierinājis līdzjutējus un atzinies, ka "jūtoties labi". Pārbaudes spēlē starp "Sevilla" un "Watford" (1:0) Imobile laukumu uz nestuvēm atstāja jau sestajā minūtē, jo kādā no epizodēm gaisa divcīņā saņēma spēcīgu sitienu galvas rajonā no Anglijas kluba vārtu vīra Gomeša.

Sākotnēji situācija šķita ļoti nopietna - 25 gadus vecais spēlētājs ilgstoši atradās guļus stāvoklī, un futbolistam bija nepieciešams skābeklis, taču jau sestdien pats uzbrucējs savā "Facebook" profilā publicēja nomierinošu ziņu: "Pateicos visiem laba vēlējumiem. Es jūtos labi. Saņēmu spēcīgu triecienu sejas apvidū, kas izraisīja deguna starpsienu pārrāvumu, bet, par laimi, nekādas tālākejošas sekas neradās. Paldies visiem!"

Izmantotie resursi:
Juve, Khedira ko: almeno un mese di stop -...
Sevilla striker Ciro Immobile insists he is...