Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Martiness piekritis pārcelties no "Inter" uz "Barcelona", klubi kaulējas par transfēru

Martiness piekritis pārcelties no "Inter" uz "Barcelona", klubi kaulējas par transfēru
Lautaro Martiness. Foto: Maffia/UK Sports Pics/SIPA/Scanpix

Spānijas mediji vēsta, ka Argentīnas futbolists Lautaro Martiness ir nolēmis pievienoties Spānijas klubam „Barcelona”, tiesa, transfērs ar Milānas „Inter” vēl ir sākuma stadijā.

Par Lautaro Martinesu ir plaša interese, un tiek ziņots, ka viņu savā sastāvā labprāt redzētu tādi klubi kā Mančestras „United”, PSG un „Chelsea”. Viņš pats gan esot devis piekrišanu „Barcelona”, kur vēlētos turpināt savu karjeru.

Martiness par to informējis „Inter” vadību, reizē arī norādot, ka neplāno pagarināt līgumu, tādējādi cerot „Inter” vadību būt pielaidīgāku darījuma noslēgšanai.

„Inter” un Martinesa līgumā ir noteikta izpirkšanas cena 111 miljoni eiro, un „Barcelona” to nevēlas maksāt, it īpaši ņemot vērā pašreizējās finansiālās problēmas, kuru dēļ spēlētājiem samazinātas algas. „Barcelona” tā vietā piedāvā „Inter” veikt spēlētāju apmaiņu, šajā ziņā tiek piesaukti Arturo Vidala un Žuniora Firpo varianti, taču „Inter” vēloties saņemt arī transfēra maksu vismaz 90 miljonu vērtībā.

22 gadus vecais uzbrucējs Martiness „Inter” rindās aizvadījis divas sezonas, 49 A Sērijas spēlēs gūstot 17 vārtus. Savukārt Argentīnas izlasē viņam deviņi vārti guvumi.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/152...


Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.