Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Berluskoni: "Pastāv iespēja, ka saglabāšu 51% "Milan" akciju"

Berluskoni: "Pastāv iespēja, ka saglabāšu 51% "Milan" akciju"
Silvio Berluskoni un Bī Taehbols
Foto: LaPresse/Scanpix

Pazīstamais itāliešu uzņēmējs, A sērijas kluba AC "Milan" prezidents Silvio Berluskoni pēc tikšanās ar Bī Taehbolu paziņojis, ka "viņam pastāv iespēja saglabāt 51% kluba akciju".

Šīsdienas tikšanās laikā vajadzēja noslēgties kluba pārdošanai taizemiešu uzņēmējam Taehbolam, tomēr situācija ir strauji mainījusies. "Mēs nolēmām tuvākajā laikā tikties vēlreiz, lai definētu katru aspektu un pirmām kārtām "Milan" kluba nākotni," atklāja Berluskoni. "Manas galvenās rūpes ir garantēt Milānas kluba līdzjutējiem, ka jaunajā situācijā Milānas kluba nākotne atbildīs tās pagātnes sasniegumu līmenim. Bī kungs ir ļoti nopietns un uzticams cilvēks, kurš respektēja visus līguma tehniskos parametrus. Esam kļuvuši par draugiem un ceram paveikt labas lietas mūsu turpmākajā saskarsmē."

Vaicāts par to, ko Berluskoni nozīmējusi šī diena, viņš uzsvēra, ka tā tik un tā nav uztverama kā beigas. "Šī tikšanās nākamais solis, dodoties pretī nākotnes plāniem, jo esmu ļoti noraizējies, lai "Milan" atkal kļūtu par veiksmīgu klubu, kādu to esam redzējuši un vēlamie redzēt arī tagad."

Līdz šim bija paredzēts, ka Taehbols iegādāsies vismaz 51% kluba akciju, ja ne 60%, taču Berluskoni norādīja, ka tas vēl tiekot apspriests. "Pastāv iespēja, ka saglabāšu 51% akciju. Cik ilgu laiku tas prasīs? Es nezinu. Vai es joprojām būšu kluba prezidents? Jā."

"Vēlos saņemt garantijas, ka "Milan" būs visas nepieciešamais, lai tas būtu starp vadošajiem klubiem Itālijā, Eiropā un pasaulē," piebilda Berluskoni. "Šajā gadījumā runa ir par sirdi, kas attālina mani no ierastās biznesmeņa pieejas. Tas man ir ļoti svarīgi."

Tikmēr Taehbols izteicis pateicību kluba prezidentam un paudis cieņu. "Mums tagad būs jāpiestrādā pie mazām detaļām. Būs nepieciešams nedaudz vairāk laika, taču mēs ceram, ka kopīgi spēsim klubu virzīt pretī panākumiem"

Izmanotie resursi:
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-05-02 17:45, pirms 9 gadiem
Cerams Milan spēs sakārtot visu un atgriezties Eiropas elitē

     [+] [-]

, 2015-05-02 18:50, pirms 9 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Cerams Milan spēs sakārtot visu un atgriezties Eiropas elitē
Tam būs nepieciešams vnk nereāls piķis, jo jāpārbūvē ir pilnīgi viss!
Ja tie īpašnieki būs pietiekami dāsni, tad bezšaubām atgriezīsies

     [+] [-]

, 2015-05-02 23:34, pirms 9 gadiem
Silvi iedod 1 ļimaku man un es i Milan fans forever, čista reāli kāpi vajag!!!

     [+] [-]

, 2015-05-12 16:29, pirms 9 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: kamēr visādi Damarcusi muld par nodevībām kko, tikmēr visi sc Milan fani ir pazuduši, bet pašā Milānā uz stadionu iet labi ja 100 skatītāji
Milānas īstie fani nekur nav pazuduši, vienkārši par velti netarkšķ, bet, ja ir kas sakāms, tad arī kārtīgi uzraksta.