Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mančīni pēc Milānas derbija saņem naudas sodu un diskvalifikāciju uz vienu spēli

Andrejs Siliņš

Mančīni pēc Milānas derbija saņem naudas sodu un diskvalifikāciju uz vienu spēli
Roberto Mančīni, saņēmis sarkano kartīti, tiek lūgts pamest trenera vietu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc Milānas derbija Itālijas A sērijā futbolā, kas norisinājās svētdien, zaudētāju komandas "Inter" galvenais treneris Roberto Mančīni saņēmis naudas sodu un diskvalifikāciju uz vienu spēli par nepieklājīgu žestu, ko spēles laikā raidījis līdzjutēju virzienā.

22. kārtas centrālajā mačā, Milānas derbijā uzvaru ar 3:0 svinēja ''Milan''. Vienā no "Inter" pretuzbrukumiem pret komandas jaunpienācēju Ederu asi nospēlēja 16 gadus vecais "Milan" vārtsargs Džanluidži Donnaruma, un Mančīni bija ārkārtīgi sadusmots par tiesneša svilpes klusēšanu.

Mančīni ar asiem un necenzētiem izteikumiem vērsās pie mača ceturtā tiesneša laukuma malā. Par šādu gājienu treneris saņēma sarkano kartīti un tika izraidīts uz tribīnēm, bet, pametot savu posteni, Mančīni vēl paspēja skatītājiem veltīt nepieklājīgu žestu. Trenera dusmas nebija rimušās arī pēc mača, kad viņš aizvainoja televīzijas pārstāvi pēcspēles intervijas laikā.

A sērijas instances lēmušas par naudas soda piešķiršanu Mančīni 5000 eiro apmērā, kā arī vienas spēles diskvalifikāciju. Tas nozīmē, ka Mačīni būs spiests no malas noskatīties "Inter" nākamo maču trešdien, mājās uzņemot "Chievo".

Šobrīd "Inter" ar 41 punktu 22 aizvadītajās spēlēs ieņem ceturto pozīciju turnīra tabulā. No līderes "Napoli" milānieši atpaliek par deviņiem punktiem. Komanda nav spējusi uzvarēt jau četrās A sērijas spēlēs pēc kārtas, bet pagājušajā trešdienā Itālijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē ar 0:3 atzīts Turīnas "Juventus" pārākums.

Izmantotie resursi:
Home Page | Lega Serie A

     [+] [-]

, 2016-02-02 13:11, pirms 8 gadiem
Labdien,

Vai varētu precizēt informāciju - futbolā, pēc noteikumiem, trenerim nedrīkst parādīt sarkano kartīti, to drīkst parādīt tikai spēlētājiem, bet treneris tiek izraidīts no tehniskās zonas bez sarkanās kartītes parādīšanas!