Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Zviedru futbola talants Kuluševskis pievienojies "Juventus"

Zviedru futbola talants Kuluševskis pievienojies "Juventus"
Dejans Koluševskis ar līdzjutējiem. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Daudzsološais Zviedrijas talants Dejans Kuluševskis ceturtdien veiks pēdējās formalitātes, pēc kurām oficiāli kļūs par Itālijas A sērijas futbola čempionvienības Turīnas "Juventus" futbolistu.

19 gadus vecais futbolists iepriekš uz īres līguma pamata spēlēja "Parma", kas viņu ieguva no Bergāmo "Atlanta" vienības.

"Zviedrijas pussarga pozīcijas spēlētājs ir ieradies kluba treniņbāzē, lai veiktu nepieciešamās medicīniskās pārbaudes," teikts komandas paziņojumā.

Futbolists "Parma" komandai uz īres līguma pamata pievienojās jūnijā un kopš tā laika viņa rēķinā ir jau četri vārti un septiņas rezultatīvas piespēles, kopumā piedaloties 17 dueļos.

Tiek vēstīts, ka jauno futbolistu savā rīcībā vēlējās iegūt arī Milānas "Inter", kas šogad lūko pārtraukt "Juventus" astoņu gadu dominanci Itālijā.

Kuluševska pāreja kopumā izmaksājusi 35 miljonus eiro. Pats spēlētājs vidēji sezonā saņemšot 2,5 miljonus eiro, bet vēl deviņus miljonus viņš varēs iegūt, demonstrējot labu sniegumu, kas tiks izvērtēts pēc viņa statistikas rādītājiem.

Paredzams, ka futbolists šo sezonu varētu noslēgt "Parma" komandā, kas šobrīd Itālijas čempionātā ieņem septīto pozīciju.

Kuluševska māte ir dzimusi Maķedonijā, kuras U-17 izlasi reiz pārstāvēja arī pats futbolists, bet pērn novembrī viņš debitēja Zviedrijas pieaugušo izlasē spēlē pret Fēru salām.


, 2020-01-02 20:40, pirms 4 gadiem
Lai jau veicas, bet nezinu vai tas prātīgakais. Lēmums, būs kā rabio.
, 2020-01-02 21:16, pirms 4 gadiem
Zviedriem labi jaunie
, 2020-01-02 23:04, pirms 4 gadiem
Juvei midflieds tā jau pārpāsts. Kam viņiem vēl viens? 🤦‍♂️
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.