Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Balotelli: "Man nav problēmu ar paškontroli"

Balotelli: "Man nav problēmu ar paškontroli"
Mario Balotelli kopā ar komandas biedru Duglasu Maikonu
Foto: AFP/Scanpix

Futbola kluba Milānas "Inter" uzbrucējs Mario Balotelli paskaidrojis savas dažkārt agresīvās rīcības uz laukuma iemeslus. Tāpat viņš atzinies, ka nevēlas šķirties no saviem radiniekiem, tādējādi radot šaubas par iespējamo pāreju uz "Manchester City".

Daudzkārt, it īpaši kopš nesaskaņām ar komandas biedru Marko Materaci un nu jau bijušo Milānas kluba treneri Žozē Mourinju, Balotelli ticis kritizēts par savu pārlieku agresīvo un nekontrolēto rīcību kā futbola laukumā, tā ārpus tā. Pats futbolists, jautāts par savu uzvedību, centās izskaidrot tās iemeslus.

"Dažreiz, esot laukumā, es uzvedos nervozi, taču man nav problēmu ar paškontroli. Nekad nevienam neesmu iesitis, nekad neesmu reaģējis uz lietām pārlieku asi," atzīst uzbrucējs.

"Esmu mēģinājis dažu nedēļu laikā mainīties uz labo pusi, taču nespēju izdarīt ko vairāk. Pagaidām es vēl neesmu pieaudzis vīrietis, taču kļūstu par tādu. Vienmēr būšu uzmanības centrā, lai vai kā tas daudziem nepatiktu. Cilvēki vienmēr runā par mani. Pat tādēļ, ka dažreiz uzvedos ne tā, kā vajadzētu, tik un tā nesaprotu, kādēļ daudzi ir noskaņoti pret mani," savu neizpratni pauž Balotelli.

Balotelli sakarā zināms, ka 19 gadus veco futbolistu savā sastāvā ļoti vēlas redzēt Anglijas klubs "Manchester City", kurš arī veic pārrunas ar Milānas "Inter". Tomēr šis transfērs, iespējams, varētu arī nenotikt, jo pats futbolists pavēstījis, ka nevēlas būt šķirts no saviem radiem.

"Nevēlos palikt viens un šķirties no saviem tuviniekiem. Nespēju iedomāties sevi citā pilsētā, tālu prom no savas ģimenes," sacīja Balotelli.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2010-08-01 18:27, pirms 14 gadiem
Man patīk viņa frizūra!
, 2010-08-01 18:38, pirms 14 gadiem
Noraustiijies buus pirms paarejas pie Manchiinii?
, 2010-08-01 19:07, pirms 14 gadiem
Balotelli ir karstasinīgāks par jebkuru itālieti Patiesībā es tiešām ceru, ka viņš izaugs līdz Itālijas izlasei, bet līdz tam vēl jānodzīvo. Kad Mario iemācīsies sevi kontrolēt gan laukumā, gan ārpus tā, tad viņš var kļūt par lielu zvaigzni, pat to man nav šaubu.
, 2010-08-01 19:34, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Balotelli ir karstasinīgāks par jebkuru itālieti Patiesībā es tiešām ceru, ka viņš izaugs līdz Itālijas izlasei, bet līdz tam vēl jānodzīvo. Kad Mario iemācīsies sevi kontrolēt gan laukumā, gan ārpus tā, tad viņš var kļūt par lielu zvaigzni, pat to man nav šaubu.
Itālijas izlases pamatsastāvs viņam draud maksimums pēc 3 gadiem!
Šis puisis ir apveltīts gan ar tehniku,ātrumu un sitienu!
, 2010-08-01 20:27, pirms 14 gadiem
Kā spēlētājs viņš tiešām ir ļoti tehnisks un talantīgs. Viņam vēl ir ko pierādīt un parādīt. Un man liekas, ka varbūt pat labi būtu, ja viņš nepārietu uz MC, jo tur priekšā sēdēs Robinju, kad atgriezīsies no īres, Belamijs, Tevezs, tagad vēl iespējams Žo. Ļoti daudz uzbrucēju jau tur ir un negribētos, lai viņš dabūtu sēdēt rezervē. Ņemot vērā to, ka arī Inter tagad būs jauns treneris (Benitezs), tad varbūt viņš dos Balotelli iespēju spēlēt pamatsastāvā... Varbūt tiešām jāpadomā, vai ir vērts doties prom, it īpaši, ja pats saka, ka vēl nejūtas tam gatavs, nevēlas pamest ģimeni un vēl nejūtas pieaudzis. Lai veicas lēmuma pieņemšanā.
, 2010-08-01 21:34, pirms 14 gadiem
CiCinSH rakstīja: Itālijas izlases pamatsastāvs viņam draud maksimums pēc 3 gadiem!
Šis puisis ir apveltīts gan ar tehniku,ātrumu un sitienu!
Vienīgais pie savaldības jāpiestrādā, tad jau būs labi. Lipi bija variants jau viņu iemēģināt izlasē, bet puisim vēl prātā jāpieņemas.
, 2010-08-01 23:18, pirms 14 gadiem
protams, jācer, ka viņa vārdi par to, ka viņš ir tikai zēns, bet vēl ne vīrs, būs patiesi un viņš tiešām progresēs ne tikai, kā futbolists, bet arī kā personība, bet pagaidām izskatās, ka viņš vienkārši būs pazudušais talants. tāds kā Kasano un pārējie rauduļi.
, 2010-08-01 23:44, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Kā spēlētājs viņš tiešām ir ļoti tehnisks un talantīgs. Viņam vēl ir ko pierādīt un parādīt. Un man liekas, ka varbūt pat labi būtu, ja viņš nepārietu uz MC, jo tur priekšā sēdēs Robinju, kad atgriezīsies no īres, Belamijs, Tevezs, tagad vēl iespējams Žo. Ļoti daudz uzbrucēju jau tur ir un negribētos, lai viņš dabūtu sēdēt rezervē. Ņemot vērā to, ka arī Inter tagad būs jauns treneris (Benitezs), tad varbūt viņš dos Balotelli iespēju spēlēt pamatsastāvā... Varbūt tiešām jāpadomā, vai ir vērts doties prom, it īpaši, ja pats saka, ka vēl nejūtas tam gatavs, nevēlas pamest ģimeni un vēl nejūtas pieaudzis. Lai veicas lēmuma pieņemšanā.
man jau liekas ka Robinjo nemaz netaisās uz to MC,viņš labāk paliks saulainajā Brazīlijā
, 2010-08-03 13:22, pirms 14 gadiem
Pagaidām es vēl neesmu pieaudzis vīrietis, taču kļūstu par tādu.
19 gados ta ka jau ir jabut nobriedusam virietiem
, 2010-08-03 15:48, pirms 14 gadiem
skrastins3 rakstīja: Pagaidām es vēl neesmu pieaudzis vīrietis, taču kļūstu par tādu.
19 gados ta ka jau ir jabut nobriedusam virietiem
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.