Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" Kaljāri bez deviņiem spēlētājiem, Ronaldu atgriešanos prognozē Amsterdamā

Agris Suveizda

"Juventus" Kaljāri bez deviņiem spēlētājiem, Ronaldu atgriešanos prognozē Amsterdamā
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas spēcīgākais futbola klubs Turīnas "Juventus" rītvakar A sērijā viesosies Kaljāri, kur iztiks bez lēruma spēlētāju, taču 10. aprīlī Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Amsterdamas "Ajax" ierindā vajadzētu būt arī Krištianu Ronaldu.

Turīnas "Juventus" pārsvars pār "Napoli" deviņas kārtas līdz sezonas beigām ir 15 punkti, un rītvakar Masimiljāno Allegri padotie viesosies Kaljāri. Ierindā nebūs pat deviņu futbolistu: Matijas Perina, Leonardo Spinadzolas, Mario Mandžukiča, Paulo Divalas, Andrea Bardzalji, Huana Kvadrado, Sami Kediras, Duglasa Kostas un Krištianu Ronaldu. Lai aizpildītu visu pieteikumu, no U23 komandas tika izsaukti trīs spēlētāji.

"Juventus" superzvaigzne Ronaldu paceles cīpslas savainojumā iedzīvojās Portugāles izlases spēlē, taču Allegri ir optimistiski noskaņots par viņa spēlēšanu jau 10. aprīlī Amsterdamā. "Ceram, ka viņš atgriezīsies jau pret "Ajax"," sacīja Allegri. "Kvadrado veselības stāvoklis uzlabojas, un viņš būs atpakaļ 7-10 dienu laikā. Spinadzolam ir ceļgala problēma, bet operācija nebūs nepieciešama. Ja viss ies labi, viņš izlaidīs vien divas nedēļas."

"Perins ir sasitis plecu, bet ceram, ka viņš būs atpakaļ pret "Ajax". Ar Duglasu Kostu viss ir kārtībā, un pret "Ajax" viņš būs ierindā. Kedira vakar bija kopā ar komandu un varētu atgriezties nedēļas nogalē pret "Milan". Mandžukičam ir paaugstināta temperatūra," Allegri turpināja. Turīnas "Juventus" astotdaļfinālā, pateicoties Ronaldu hat-trick, ar 0:2 un 3:0 izslēdza Madrides "Atletico", savukārt "Ajax" ar 1:2 un 4:1 pārspēja citu Madrides grandu "Real". Ceturtdaļfināla spēles paredzētas 10. un 16. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/136...
https://www.football-italia.net/136...