Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:251, Did:0, useCase: 3

Ielu futbols 2. posms - 30. maijs, Esplanādes parks

Ielu futbols 2. posms - 30. maijs, Esplanādes parks
Ielu futbols 2009 turnīrs

Jau šo sestdien, 30.maijā, Rīgā Esplanādes parkā notiks 2. posms IELU FUTBOLA turnīrā. Reģistrēties uz turnīru varat caur interneta lapām bezrindas.lv .Pirmajā Ielu futbola turnīrā, kas notika 23. maijā pie modes un izklaides centra Rīga Plaza piedalījās 48 komandas trijās vecuma grupās – Bērni, Jaunieši un Pieaugušie.

Kopumā visas vasaras garumā ir paredzēti 14 ielu futbola turnīri, kas norisināsies dažādās Latvijas un Igaunijas pilsētās. Vasaras noslēgumā tiks noteikti arī visu turnīra kopvērtējuma uzvarētāji, kuri tad arī saņems balvas no Ielu futbola atbalstītājiem un sadarbības partneriem.

Ielu futbols 2009 komandas reģistrācijas anketa

Projekts "Ielu Futbols" norisināsies jau otro gadu. Pagājušā gada tika veiksmīgi aizvadīti deviņi turnīri lielākajās Latvijas pilsētās. Pasākumā piedalījās 328 komandas, tika izspēlētas 811 spēles, un tika iesisti 3841 vārti! Atsaucība bija tika liela, ka sadarbībā ar Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekciju tika organizēti arī Rīgas Vidzemes priekšpilsētas starpskolu turnīri. Šogad futbola turnīri norisināsies arī Igaunijā un Lietuvā. Projekta īpaša pievilcība ir tā, ka lai spēlētu ielu futbolu nav nepieciešamas ļoti specifiskas iemaņas. Lai piedalītos spēlē ir nepieciešamas tik vien kā skriet un spert pa bumbu.

Ielu Futbolā nepieciešams tikai vārtsargs un trīs laukuma spēlētāji. Spēle notiek 15 x 10 metru lielā norobežotā laukumā. Vārtu izmērs 180 x 120 cm. Visos Ielu futbola turnīros tiek spēlēts, ievērojot „godīgas spēles” principus, kas, veicina gan spēlētāju izpratni par futbolu, gan arī sekmē viņu attieksmi pret citiem spēlētājiem. Svarīgs aspekts ir arī tas, ka tiek novērsta dzimumu diskriminācija – ielu futbolu var spēlēt sievietes kopā ar vīriešiem, kā arī nav vecuma ierobežojumu.

Ielu futbols 2009 komandas reģistrācijas anketa

Ielu futbola turnīrus organizē Latvijas Ielu Futbola Federācija. ielufutbols.lv