Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Norisināsies "Liepāja Amber Cup" turnīrs jauniešiem telpu futbolā

Andrejs Siliņš

Šajā nedēļas nogalē, no 31. oktobra līdz 1. novembrim, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies jauniešu telpu futbola turnīrs „Liepāja Amber Cup” 2002. gada dzimušajiem zēniem. Turnīrā piedalīsies 16 komandas no sešām Eiropas valstīm, kuras tiks sadalītas divās apakšgrupās.

Ņemot vērā pozitīvās atsauksmes un dalībnieku interesi par šāda formāta sacensībām no iepriekšējā gada, tad arī šogad ir nolemts organizēt Amber Cup turnīru. Sacensībām savu dalību turnīrā apstiprinājušas jau vairākas augsta līmeņa komandas.

A grupā spēlēs tādi Eiropas klubi kā Maskavas "CSKA" no Krievijas, "Tottenhemas Hotspur" un "Norwitch City" jaunieši no Anglijas, TJK "Legion" no Igaunijas, FC „Banga” no Lietuvas un trīs latviešu komandas - "Rīgas Futbola skola", „Liepāja 2003", un FS "Metta". Savukārt B grupā startēs "Schalke 04" no Vācijas, „SDJUSHOR-5" no Krievijas, FC "Elva" no Igaunijas, „West Bromwich Albion” no Anglijas, FM „Ateitis” no Lietuvas un trīs latviešu komandas – „Liepāja 2002", SC "Grobiņa" un „AFA Olaine".

Abās dienās kopumā tiks aizvadītas vairāk par 100 (!!!) spēlēm, kas katrai komandā garantē no 8 līdz 10 spēlēm divu dienu laikā. Spēles ilgs 12 minūtes un tās norisināsies visas dienas garumā. Piektdien spēles norisināsies no pulksten 10:00 līdz 18:00, bet sestdien mači notiks no 9:00 līdz 17:00. Norises vieta: LOC Arēna.

„Liepāja Amber Cup 2014” turnīra apakšgrupas

A grupa:

Maskavas "CSKA" (Krievija)
“Rīgas Futbola skola” (Latvija)
TJK "Legion" (Igaunija)
FC „Banga” (Lietuva)
Tottenham Hotspur FC (Anglija)
“Liepāja 2003” (Latvija)
"Norwitch City" (Anglija)
FS “Metta” (Latvija)

B grupa:

"Schalke 04" (Vācija)
FC “Elva” (Igaunija)
„SDJUSHOR-5" (Krievija)
FM „Ateitis” (Lietuva)
„West Bromwich Albion” (Anglija)
SC “Grobiņa” (Latvija)
“Liepāja 2002” (Latvija)
“AFA Olaine” (Latvija)

Turnīra spēļu norises laiki (Liepājas Olimpiskais centrs):

31.oktobris Piektdiena 10:00 – 18:00
1.novembris Sestdiena 09:00 - 17:00.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs