Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

RABA pieceļas no nokdauna un izlīdzina rezultātu finālsērijā

Agris Suveizda

RABA pieceļas no nokdauna un izlīdzina rezultātu finālsērijā
RABA brazīlietis Duglass duš Santušs pret Portugāles izlases kapteini Arnaldu Pereiru
Foto: fknikars.lv

Latvijas futzāla čempionāta finālsērijā aizvadīta otrā spēle. Par otrā mača uzvarētāju dramatiskā galotnē kļuva RABA, kas bija pārāka ar rezultātu 4:3 un sērijā panāca izlīdzinājumu 1-1. Pirmajā spēlē Ogrē RABA saņēma pamatīgu nokdaunu, zaudējot ar 0:9.

Spēles sākums aizritēja aizraujošos uzbrukumos no vieniem vārtiem līdz otriem. Kaut arī RABA pamazām ieguva iniciatīvu, devītajā minūtē rezultātu atklāja "Nikars". Ževanildu Oliveira pie sava soda laukuma ar roku bloķēja sitienu, un "Nikars" teicami izspēlēja standartsituāciju, Igoram Dacko pie tālā staba pielabojot Arnaldu Pereiras piespēli (1:0).

Spēles 13. minūtē Aigars Bondars glāba pēc teicama Dmitrija Jakovļeva sitiena no gaisa, bet 18. minūtē Bondara cietoksnis beidzot tika ieņemts. Tas notika pēc vēl vienas standartsituācijas – RABA izspēlēja stūri, Maksims Seņs uztvēra bumbu pie soda laukuma un ar otro pieskārienu trieca to pret vārtu staba iekšmalu (1:1). "Nikars" jau astoņas minūtes līdz puslaika beigām bija sasnieguši pārkāpumu normu, un 37 sekundes līdz pārtraukumam Duglass duš Santušs izprovocēja sesto pārkāpumu. "Nikarā" notika vārtsargu maiņa, taču Seņs pārliecinoši raidīja bumbu apakšējā vārtu stūrī (2:1).

Otrā puslaika trešajā minūtē RABA guva arī trešos vārtus. Bondars vārtu priekšā atvairīja Oliveiras raidīto bumbu, un pirmais pie tās bija Sergejs Nagibins (3:1). Žardels nekavējoties atbildēja ar sitienu pa stabu, bet 28. minūtē Dacko ar vēl vienu sitienu no tuvas distances noslēdza ātru prettriecienu un samazināja starpību līdz minimumam (2:3). "Nikara" leģionāri pēc ielaistajiem vārtiem ilgu laiku pavadīja uz rezervistu soliņa, tiekot taupīti izšķirošajam mača nogrieznim, un pašreizējie čempionu titula sargātāji 32. minūtē panāca izlīdzinājumu.

Žardels ar labu māņkustību izrēķinājās ar Duglasu, un bumba pēc viņa sitiena rikošetā no Veves atrada ceļu uz Jāņa Skābarža vārtiem (3:3). Labākās pozīcijās atradās "Nikars", kas bija pārņēmis iniciatīvu un kas nākamā pārkāpuma gadījumā varēja izpildīt 10 metru pendeli, tomēr 38. minūtē uzvaru izrāva RABA. Kamēr "nikarieši" protestēja par Skābarža iespējamo spēli ar roku ārpus soda laukuma, RABA aizskrēja zibenīgā pretuzbrukumā, un bumba pēc rikošeta piemānīja Bondaru un ielidoja "Nikara" vārtos (4:3).

"Nikars" pieprasīja pārtraukumu un nomainīja Bondaru pret piekto laukuma spēlētāju, bet nespēja glābt spēli. Finālsērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir kļuvis neizšķirts 1-1, un nākamā spēle norisināsies 27. aprīlī Rīgas Olimpiskajā sporta centrā. Mača sākums paredzēts plkst. 14:00. Sērijā par bronzas godalgām vadībā ar 2-0 ir LSPA/"Sportima", kas šorīt ar 8:1 sagrāva "New Project". Pirmajā mačā LSPA/"Sportima" bija pārāka ar 7:2.

Latvijas futzāla čempionāta finālsērija, otrā spēle

Nikars – RABA 3:4 (1:2)
Vārti: Dacko 9', 28', Veve 32' – Seņs 18', 20' (10m), Nagibins 23', Oliveira 38'
Brīdinājumi: Žardels – Oliveira, Seņs, Barboza, Duglass
Nikars: Bondars, Dacko, Arnaldu, Ze Marija, Veve, Avanesovs, Žardels, Matjušenko, Žukovs, Jermiļins, Šustrovs, Astrahancevs, D.Zabarovskis, Ļašenko
RABA: Sabirovs, K.Zabarovskis, Nagibins, Terens, Seņs, Jakovļevs, Putāns, Vasiļjevs, Skābardis, Barboza, Oliveira, Lapkovskis, Kuļešovs, Duglass
Tiesneši: Aleksandrs Golubevs, Kaspars Kivlišs

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  -1 [+] [-]

, 2014-04-21 19:48, pirms 10 gadiem
RABA vārtsargs Skabārdis izvilka spēli.Ņēma neņemamos.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-21 20:13, pirms 10 gadiem
Paskatījos, līmenis tīri labs . Nez vai tie ir amatieri, kas tur grabina

     [+] [-]

, 2014-04-21 20:57, pirms 10 gadiem
Tumanovs rakstīja: Paskatījos, līmenis tīri labs . Nez vai tie ir amatieri, kas tur grabina
''RABA brazīlietis Duglass duš Santušs pret Portugāles izlases kapteini Arnaldu Pereiru''. Labs, ka tik Nikars kaut kādā Čempionu līgā ar nespēlēja, bet laikam zaudēja tās spēles

  +2 [+] [-]

, 2014-04-21 21:21, pirms 10 gadiem
Skabīts malacis, tā turēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-22 01:14, pirms 10 gadiem
Tur tie līderi saņem pie 10 štukām eiro.. Kādi amatieri..