Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Svajunas Fokas

Iecavnieki parāda raksturu un aizsūta rīdziniekus mājās bez punktiem

Iecavnieki parāda raksturu un aizsūta rīdziniekus mājās bez punktiem
FK IECAVA

Otrdienas vakarā, ar divām spēlēm Iecavā, sākās Rīgas telpu futbola čempionāts Otrajā līgā. Mājniekiem, "FK Iecava" futbolisti, čempionātu uzsāka uzņemot viesu komandas no Rīgas - "FK Reāls" un "Industrial Steel Group". Ne bez pūlēm un "pakutinot nervus" atnākušajiem līdzjutējiem, iecavnieki tomēr svinēja dubultuzvaru.

Kā pirmos Raimonda Aleksandrova padotie uzņēma komandu, kas pērn startēja Pirmajā līgā, bet starpsezonā zaudējot virkni spēlētāju, nolēma šogad sevi apliecināt Otrajā līgā - "FK Reāls". Pirmajās minūtēs abām komandām izlūkojot pretinieku nekas vairāk kā vārtsargu iesildīšanu nenotika. Tomēr, devītajā minūtē Raimonds Ivenkovs no kreisā flanga adresēja mērķtiecīgu piespēli gar vārtiem, kas sasniedza Jāni Staļūnu, kuram nekas cits neatlika, kā raidīt bumbu vārtos - 1:0! Pirmajā puslaikā abām komandām labi spēlējot aizsardzībā vārti vairs netika gūti.

Otrajā puslaikā laukuma saimnieki jau pirmajā minūtē dubultoja pārsvaru - Raitis Cirvelis ar lielisku sitienu no laukuma vidusdaļas liek rīdzinieku vārtsargam izņemt bumbu jau otro reizi no savu vārtu tīkla. Šāds pavērsiens mājniekus atslābināja, par ko viņi tika sodīti - Gatis Grīnbergs nākošajās desmit minūtēs guva divus vārtus un panāca līdzsvaru spēlē. Tomēr zili baltās formās tērptie iecavnieki nebija ar mieru šādi iesākt turnīru: divas minūtes pirms spēles beigām Svajunas Fokas apspēlējot pretspēlētaju un nometa bumbu pa sitienam Jānim Oļehnovičam, kurš zibenīgi izpildot sitienu bija nekļūdīgs - 3:2! Pēdējā minūtē viesi cenšoties izraut vismaz 1 punktu saņēma vēl vienu bumbu savos vārtos - punktu spēlei ar tālu sitienu pāri visiem spēlētājiem pielika "FK Iecava" vārtsargs Mihails Kohanovičš, tādējādi nostiprinot pirmo uzvaru savai komandai.

Pēc nelielas atelpas Iecavas futbolisti jau bija gatavi spēkoties ar "Industrial Steel Group"°spēlētajiem. Labāks spēles sākums padevās viesiem - jau pēc piecpadsmit minūtēm tablo vēstīja 2:0 par labu viesiem no galvaspilsētas. Lai gan pirmais spēles cēliens nebija izdevies, futbolisti no Iecavas nedomāja padoties. Noslēdzošajā spēles daļā mājnieku presings pārsteidza pretinieku un to izmantoja Armands Landorfs, kurš guva trīs bezatbildes vārtus noliekot pretinieku uz lāpstiņām! Armanda hat-trick un komandas biedru parādītais raksturs atnes "FK Iecava" otru uzvaru un vēl trīs punktus turnīra tabulā.

Nākošā spēle iecavniekiem 31. oktobrī, Ogrē ar vietējiem dinamiešiem.


Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Futzālā bez brīnumiem – finālsērijā tiksies iespaidīgi bruņotie Rīgas grandi

"Elektrum" Olimpiskajā centrā Rīgā noskaidrotas "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālistes – "Riga" un RFS mājas spēlēs sagrāva Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" (11:1) un Kuldīgas "Nikeru" (9:1), pusfinālsērijās paredzami uzvarot ar 3-0.
Lietuvas sieviešu telpu futbola izlase. Foto: LFF.lt

Latvijas sieviešu telpu futbola izlase uzvar pirmajā pārbaudes spēlē Lietuvā

LETA. Latvijas sieviešu izlase telpu futbolā sestdien Lietuvā pirmajā no divām draudzības spēlēm pieveica mājinieces. Latvija bija pārāka ar 6:1 (3:0).
Rainers Ragainis. Foto: Jēkabpils Lūši/Ošukalns
1

"Lūši" divreiz vadībā un pirmajā pusfinālspēlē parausta čempioni "Riga" aiz ūsām

Ar čempionvienības "Riga" nebūt ne vieglu uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem"/"Ošukalnu" (6:2) sācies "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas pusfināls, kas ritēs līdz trim panākumiem.