Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Banku turnīrā notikusi īderu maiņa

Banku turnīrā notikusi īderu maiņa
Foto: fta.lv

Latvijas komercbanku un citu finanšu struktūru telpu futbola čempionāta sestās kārtas spēles ieviesa pamatīgas izmaiņas turnīra tabulā – no ceturtās uz pirmo vietu pakāpās Citadele banka, bet līdzšinējie līderi Privatbank atkrita uz ceturto pozīciju.

Citadele bankas vienība sestajā kārtā ar 8:0 sagrāva vēl vienus medaļu pretendentus Rietumu banka un pakāpās uz turnīra tabulas pirmo ailīti. Tik pat punkti – 13 – ir arī Baltic International Bank, kas ar 7:1 pārspēja līdzšinējos vicelīderus Latvijas Krājbanku. „Hat Trick” Sergeja Kotova rēķinā.

Pirmo reizi medaļnieku pulkā ielauzusies Aizkraukles bankas komanda, kas ar 3:1 pārspēja Privatbank, tādējādi sagādājot līdzšinējiem līderiem otro zaudējumu pēc kārtas.

Uz sesto vietu pakāpusies Swedbank vienība, kas sestajā kārtā ar 5:2 pārspēja DnB NORD Bank. Interesanti, ka „zviedri” maču aizvadīja bez maiņām četru laukuma spēlētāju sastāvā. Tostarp nespēlēja arī turnīra rezultatīvākais spēlētājs Leons Mednis.

Pēc 11:7 uzvaras pār SEB, kāpumu turnīra tabulā piedzīvojusi arī GE Money Bank komanda. Pa trim reizēm pretinieku vārtsargu pārspēja GEM spēlētāji Raitis Grablovskis un Valdis Troņekovs, savukārt „sebietis” Kristaps Žīgurs GEM vārtsargu pārspēja pat četras reizes.

Pastarīšu duelī Nordera ar 11:4 pārspēja Latvijas bankas vienību. Pa trim precīziem sitieniem Alekseja Vasiļeva un Aigara Tatarčuka rēķinā.

Rezultatīvāko spēlētāju saraksta priekšgalā, kā jau minēts iepriekš, joprojām atrodas L.Mednis, kura kontā 11 vārtu guvumi. Par vienu panākumu mazāk Dmitrijam Savinam (Privatbank), K.Žīguram, Aleksejam Bespalovam (DnB NORD Bank), Genriham Peršteinam (Citadele banka) un S.Kotovam.

Banku turnīra septītās kārtas spēles tiks aizvadītas svētdien, 20.februārī no pulksten 13:00. Atgādinām, ka visi čempionāta mači notiek Rīgas 15.vidusskolas sporta zālē, Visvalža ielā 9.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Lakševics,
FTA sabiedrisko attiecību vadītājs


, 2011-02-15 16:51, pirms 13 gadiem
Labs virsraksts
, 2011-02-15 16:55, pirms 13 gadiem
laikam bankjieri maz speelee bet daudz iid
Foto: Riga Futsal Club
3

''Riga'' atstāj sausā ''RFS Futsal'', pirmo reizi triumfējot Latvijas kausā telpu futbolā

Par 2024. gada Latvijas kausa telpu futbolā ieguvēju šovakar Kuldīgas sporta hallē kļuva ''Riga'', kas finālmačā ar 3:0 pārspēja ''RFS Futsal''. Bronzas godalgas tika ''Nikers'' telpu futbolistiem.
Maksims Seņs. Foto: Riga Futsal Club
1

Telpu futbola kausa izcīņas finālā gaidāms Rīgas derbijs

Šodien ''Final Four'' izspēlē noskaidrojās Latvijas telpu futbola kausa izcīņas finālistes. Par tām kļuva ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 17:0 un 10:4 pārspēja ''Salaspils'' un ''Nikers'' telpu futbola komandas.
Germans Matjušenko. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Futzālā bez brīnumiem – finālsērijā tiksies iespaidīgi bruņotie Rīgas grandi

"Elektrum" Olimpiskajā centrā Rīgā noskaidrotas "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālistes – "Riga" un RFS mājas spēlēs sagrāva Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" (11:1) un Kuldīgas "Nikeru" (9:1), pusfinālsērijās paredzami uzvarot ar 3-0.