Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Nikars" uzvar un kļūst par septiņkārtējiem Latvijas čempioniem

"Nikars" uzvar un kļūst par septiņkārtējiem Latvijas čempioniem
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Par septiņkārtējo Latvijas telpu futbola čempionu šodien kļuva FK "Nikars", kas ceturtajā finālspēlē ar 5:3 pārspēja "Rabas" futbolistus un visā sērijā uzvarēja ar 3:1.

Sērijas pirmajā spēlē "Nikars' uzvarēja ar graujošo 9:0, taču otrajā mačā sekoja "Rabas" atgādinājums par savām prasmēm, un ar uzvaru 4:3 "Raba" panāca sērijās izlīdzinājumu. Sērijas trešajā mačā vēl otrā puslaika sākumā "Nikaram" bija minimāls pārsvars (3:2), tomēr atlikušajā spēles daļā "Nikars" neatstāja "Rabai" nekādus variantus – tablo vēstīja 10:2 pēc spēles beigām.

Ceturtajā mačā pēc pirmā puslaika uz tablo bija vērojams līdzsvars (2:2), tomēr otrajā puslaikā "Nikars" futbolisti palielināja apgriezienus un izcīnīja uzvaru ar 5:3. Visā sērijā "Nikars" futbolisti triumfēja ar 3:1 un septīto reizi kļuva par Latvijas čempioniem.

"Nikara" uzvara čempionātā ļaus šai komandai arī nākamsezon piedalīties UEFA Eiropas klubu kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

     [+] [-]

, 2014-05-01 22:16, pirms 10 gadiem
Parabéns mister Duarte! Lieliska spēle. Go Nikars

     [+] [-]

, 2014-05-02 10:45, pirms 10 gadiem
vakar pa centru ar land cruiser ar igauņu numuriem braukaja vicinaja kausu lepnie puikas