Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Di Marija paraksta jaunu līgumu ar Francijas čempioni PSG līdz 2021. gadam

Edgars Pavlovskis
Edgars Pavlovskis

Di Marija paraksta jaunu līgumu ar Francijas čempioni PSG līdz 2021. gadam
Anhels Di Marija. Foto: SAIDI/Scanpix

Anhels Di Marija parakstīja līgumu ar PSG uz nākamajām trīs sezonām. 2015. gadā noslēgtais darījums būtu beidzies šīs vasaras sākumā.

Šodien parakstītais līgums beigsies 2021. gada vasarā, kad argentīniešu uzbrucējam būs 33 gadi. Di Marija pēc vienošanās ar klubu par savu nākotni bija ļoti priecīgs par to, ka var turpināt iesākto ar Francijas čempioni. “Esmu izbaudījis šos gadus manā karjerā. Šeit man ir viss, kas nepieciešams, lai es varētu rādīt savu labāko sniegumu,” atzina spēlētājs.

Di Marija turpināja: “Mēs ar komandas biedriem esam nobrieduši pēdējos gados, un esam gatavi sasniegt vēl nebijušus augstumus. Fani mūs stumj uz priekšu, un kopā mēs turpināsim piedzīvot fantastiskas emocijas. Esmu pārliecināts, ka labākais ir vēl tikai priekšā!”

Kluba prezidents Nasers Al Khelaifi ir ļoti augstās domās par argentīnieša spējām, sakot: “Viņš ir viens no kvalitatīvākajiem un daudzpusīgākajiem spēlētājiem pasaulē. Di Marija ļoti ciena šo klubu un izcili nes tā vārdu pasaulē. Viņš ir labs piemērs jaunajiem spēlētājiem, un arī fani viņu mīl, tāpēc esmu drošs, ka viņa nākotne šeit būs izdevusies.”

Di Marija pievienojās Parīzes komandai PSG 2015. gada vasarā, kad par aptuveni 50 miljoniem eiro viņu iegādājās no “Manchester United” komandas, kur pavadīja tikai vienu sezonu. Pirms došanās uz Angliju viņš četrus gadus pavadīja karaliskajā Spānijas klubā “Real Madrid”. PSG kreklā Di Marija ir aizvadījis 150 spēles, kurās guvis 57 vārtus, kas ir viņa rezultatīvākais posms karjerā.

Izmantotie avoti:
https://en.psg.fr/teams/first-team/...

     [+] [-]

, 2018-10-31 21:09, pirms 5 gadiem
Atceros, ka bija ziņa/bauma, ka viņu izmeta no Real dēļ nepievilcīgā izskata