Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs paziņo par palikšanu PSG, taču pēc 15 gadu sadarbības pametīs "Nike"

Agris Suveizda

Neimārs paziņo par palikšanu PSG, taču pēc 15 gadu sadarbības pametīs "Nike"
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Brazīliešu futbola zvaigzne Neimārs kliedējis pēdējās šaubas par viņa palikšanu Francijas čempionvienībā PSG, sarunā ar žurnālu PSG Le Mag paziņojot, ka komandu šosezon nemainīs.

"Palieku PSG uz nākamo sezonu. Ar ambīcijām atgriezties Čempionu līgas finālā, tikai šoreiz tajā uzvarot. Man patīk doma par sava vārda ierakstīšanu kluba vēstures grāmatās," žurnāls citē 28 gadus veco Neimāru, kurš pirms trim gadiem par pasaules rekordsummu 222 miljoniem eiro pārgāja no "Barcelona" un kuram vēl palicis spēkā divu gadu līgums.

Kamēr futbola klubu brazīlietis nemainīs, Neimārs nolēmis neturpināt sadarbību ar savu lielāko sponsoru "Nike". Kā vēstī RMC, Neimārs ir nolēmis pamest "Nike" un kļūs par "Puma" seju. Iemesls šādam solim esot Neimāra neapmierinātība ar "Nike" piedāvājuma finansiālo pusi.

Kā liecina Forbes pētījums, 2019. gadā Neimārs ar 95,5 miljoniem ASV dolāru lieliem ienākumiem bija ceturtais vislabāk atalgotais sportists pasaulē, atpaliekot no tenisista Rodžera Federera (106,3) un citām futbola superzvaigznēm Krištianu Ronaldu (105,0) un Lionela Mesi (104,0). Neimāra ienākumus veidoja 70,5 miljoni algā un 25 miljoni komercienākumos (šajā lauciņā ar 100 miljoniem dominēja Federers, bet Ronaldu un Mesi komercienākumi bija attiecīgi 45 un 32 miljoni eiro).

Neimārs aizvadītajā sezonā savainojuma un pandēmijas dēļ Francijas čempionātā piedalījās tikai 15 spēlēs, gūstot 13 vārtus un izdarot sešas rezultatīvas piespēles, bet Čempionu līgā viņam septiņos mačos trīs vārti un četras rezultatīvas piespēles. Francijas čempione pirmoreiz kluba vēsturē iekļuva Čempionu līgas finālā, kur gan atzina Minhenes "Bayern" pārākumu (0:1).

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PSGLeMag/status...
https://twitter.com/mohamedbouhafsi...

     [+] [-]

, 2020-08-31 13:27, pirms 4 gadiem
sagaidīs Messi un tad kopā uz vienu komandu...

     [+] [-]

, 2020-08-31 15:21, pirms 4 gadiem
Nav jau vērts uz Barcelonu iet.. tur viss jūs un brūk..
nebūs ne Suaresa, ne Messi.. domāju nākamajā sezonā, ja nebūs Messi Barcelona netiks pat top 3

  +1 [+] [-]

, 2020-08-31 16:08, pirms 4 gadiem
es jau nesaku, ka uz Barselonu...
sezonas laikā abi (Messi + Neimars) saskaņos uz kuru klubu iet...

     [+] [-]

, 2020-08-31 17:49, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: es jau nesaku, ka uz Barselonu...
sezonas laikā abi (Messi + Neimars) saskaņos uz kuru klubu iet...
Ir loģisks pamatojums tādai versijai? Vari nosaukt daudz klubus, kas spējīgi apmaksāt (šobrīd) Neimara un Mesi prasības vienlaikus? Viņu algas kopā pārsniedz lielāko daļu pasaules klubu budžetu

     [+] [-]

, 2020-08-31 19:01, pirms 4 gadiem
Loģiska pamatojuma tam nav...
BET
Messi un Neimars kopā spēlēja Barselonā... plus vēl Suarezs...
Barselonai bija plāns dabūt atpakaļ no PSG Neimāru...
Tā, ka ir klubi, kas tādas algas var atļauties...nesaku ka daudzi klubi... bet kādi 10 varētu būt...
Jāņem vērā, ka šos spēlētājus varēs dabūt pa velti - bez transfēra maksas...