Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Covid-19 aizdomas Parīzes "Saint-Germain" komandā, inficējies arī Davids Silva

Covid-19 aizdomas Parīzes "Saint-Germain" komandā, inficējies arī Davids Silva
Anhels Di Marija. Foto: SAIDI/Scanpix

UEFA Čempionu līgas fināliste Parīzes „Saint-Germain” paziņojusi, ka komandā ir aizdomas par diviem saslimšanas gadījumiem ar Covid-19. Savukārt Spānijas klubs „Real Sociedad” apstiprinājis, ka inficējies komandas jaunpienācējs Davids Silva, bet Itālijas „Atalanta” ziņo par trim saslimušajiem spēlētājiem.

PSG savos sociālajos tīklos paziņojusi, ka pastāv aizdomas par divu spēlētāju saslimšanu ar Covid-19. Viņu veselības stāvoklis gan esot labs, un viņi abi jau esot iekļauti atbilstošā drošības protokolā.

Francijas mediji „L`Equipe” un RMC vēsta, ka PSG komandā par saslimšanu aizdomas ir tās pirmā sastāva spēlētājiem Anhelam di Marijam un Leandro Paredesam. Abi esot bijuši brīvdienās Ibicā, taču priekšlaicīgi atgriezušies Parīzē un uzreiz ievietoti karantīnā. Šajā pašā vietā atvaļinājumu izvēlējušies pavadīt arī citi PSG futbolisti – Neimārs, Ikardi, Navass, Errera. „L`Equipe” ziņo, ka komandā pastāv bažas arī par to, ka saslimis varētu būt arī Ikardi.

Tikmēr Spānijas klubs „Real Sociedad” apstiprinājis, ka ar Covid-19 saslimis Davids Silva, kurš šovasar atstāja Mančestras „City” un atgriezās savā dzimtenē. Kā ziņo klubs, Silvam piektdien bijis negatīvs tests, taču otrais tests nesis pozitīvas analīzes.

Tiek norādīts, ka Silva ir bez slimības simptomiem un atrodas pašizolācijā, turklāt vēl nav bijis tiešā kontaktā ar saviem jaunajiem komandas biedriem.

Par Covid-19 saslimšanām tiek ziņots arī Itālijā. „Atalanta” šodien atgriezās kluba treniņbāzē, taču pirms tam veiktie testi ziņoja par trim inficēšanās gadījumiem. Spēlētāju vārdi netiek nosaukti, un tiek ziņots, ka visi ir bez simptomiem un atrodas karantīnā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/157...
https://twitter.com/PSG_inside/stat...


Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".