Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimāram netiks veikta operācija, bet jāizlaiž desmit nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neimāram netiks veikta operācija, bet jāizlaiž desmit nedēļas
Neimārs. Foto: Sipa/Scanpix

Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" paziņojusi, ka tās lielākā zvaigzne Neimārs savainojuma dēļ laukumā nevarēs doties desmit nedēļas. Ja pašmāju čempionātā līderpozīcija ir stabila, tad UEFA Čempionu līgā gaida smags duelis pret "Manchester United".

Pasaulē dārgākais futbolists Neimārs savainojumā iedzīvojās pirms nedēļas, kad Francijas kausa mājas mačā pret "Strasbourg" tika nomainīts. Uzreiz izskanēja bažas, ka viņš atkal savainojis labās kājas piekto pleznas kaulu un ka būs nepieciešama operācija.

PSG šodien paziņoja, ka ķirurģiska iejaukšanās nenotiks, jo izvēlētas konservatīvākas ārstēšanas metodes. Brazīlietis laukumā nevarēs doties vairāk nekā divus mēnešus, kamēr citas piedāvātās metodes paredzētu, ka sezona ir noslēgusies. Pagājušās sezonas beigās Neimārs identiskas traumas dēļ nevarēja doties laukumā trīs mēnešus, atgriežoties tikai pirms Pasaules kausa.

Francijas čempionātā PSG nav, par ko satraukties – ar 20 spēlēs izcīnītajām 18 uzvarām un diviem neizšķirtiem galvaspilsētas klubs ir pārliecinošs līderis. Tuvākā sekotāja "Lille" atpaliek 13 punktus un ir aizvadījusi par divām spēlēm vairāk.

Galvenais trieciens piedzīvots uz Eiropas skatuves, jo PSG mērķis ir uzvara Čempionu līgā, bet bez Neimāra būs jācīnās astotdaļfinālā pret uz viļņa esošo "Manchester United", kas jaunā galvenā trenera Ūles Gunnara Sulšēra vadībā nav zaudējusi.

  +6 [+] [-]

, 2019-01-30 14:19, pirms 5 gadiem
labi vien ir... tik traumatiskam spēlētājam (sāpēs tik daudz vārtoties pa zemi) ir jāapārstējas un jāatpūšas...

     [+] [-]

, 2019-01-30 14:37, pirms 5 gadiem
ta vien šķiet ,ka max līdz 30 gadiem viņš būs TOP spēlēājs ,jo pāŗak bieži traumas šim ir

     [+] [-]

, 2019-01-30 14:57, pirms 5 gadiem
šis pat traumu māk notēlot...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-30 17:47, pirms 5 gadiem
Nekādā gadījumā nemēģinu attaisnot viņa vāļāšanos pa zemi, bet, ja tā rūpīgi apskatamies viņa spēles, tad pret viņu ļoti bieži spēlē diezgan rupji un nežēlīgi. Bet nu, iespējams, ka pateicoties slavenajai vāļāšanās epizodei pasaules kausā, liela daļa spēlētāju viņu vairs nerespektē un un pie mazākās iespējas mēģina atbrīvot viņu no bumbas ar jebkādiem paņēmieniem

  -1 [+] [-]

, 2019-01-30 19:21, pirms 5 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Nekādā gadījumā nemēģinu attaisnot viņa vāļāšanos pa zemi, bet, ja tā rūpīgi apskatamies viņa spēles, tad pret viņu ļoti bieži spēlē diezgan rupji un nežēlīgi. Bet nu, iespējams, ka pateicoties slavenajai vāļāšanās epizodei pasaules kausā, liela daļa spēlētāju viņu vairs nerespektē un un pie mazākās iespējas mēģina atbrīvot viņu no bumbas ar jebkādiem paņēmieniem
Kad raksti kaut kādas muļķības, vienkārši ieslēdz smadzeni. Viņš ir vienkārši fiziski nenormāli vājš.

     [+] [-]

, 2019-01-30 20:16, pirms 5 gadiem
jumis_zalktis_4754492601 rakstīja: Kad raksti kaut kādas muļķības, vienkārši ieslēdz smadzeni. Viņš ir vienkārši fiziski nenormāli vājš.
Varbūt, pirms kaut ko atbildi, ieslēdz savu smadzeni, kaut gan nekā daudz ko ieslēgt tur nebūs.
Spēlēt rupji pret kādu, kurš piekopj tēlošanu, nav attaisnojums. Bet gan iegansts.