Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: No dažiem metriem netrāpa tukšos - gada neveiksme Francijā

Francijas futbola čempionātā negaidītu neveiksmi piedzīvoja vicečempione Lionas "Olympique", kas savās mājās ar 1:2 piekāpās "Lille" un vēl vairāk attālinājās no medaļām un Čempionu līgas zonas. Vēl sāpīgāka šī neveiksme bija tādēļ, ka otrā puslaika vidū pie rezultāta 0:1 izcilu izdevību neizmantoja uzbrūkošais pussargs Matjē Valbuenā, kurš ar ērto kāju no dažiem metriem pamanījās pārsist pāri tukšiem vārtiem.

, 2017-01-30 16:14, pirms 7 gadiem
Kopš kura laika ir ok nospert video un nenorādīt atsauces?
, 2017-01-30 16:34, pirms 7 gadiem
Nu nepaveicās, bet šādi ne mazums ir redzēti un nav nekas ļoti neparasts,ka sitot pārsit pāri. Pats ar esmu pārsitis šādā viedā pāri vārtiem, bet es atrados nepilnu metru no vārtu līnijas, to gan nesaprotu kā varēju dabūt gatavu, kaut tas bija pirms kādiem 10 gadiem, kad satieku kādu ar ko tad kopā spēlēju, un ja sākam runāt par futbolu, tad aizvien uzvelk uz zoba mani par to, jo neviens nesaprata kā to gatavu dabūju.
, 2017-01-30 16:50, pirms 7 gadiem
kecbaja rakstīja: Nu nepaveicās, bet šādi ne mazums ir redzēti un nav nekas ļoti neparasts,ka sitot pārsit pāri. Pats ar esmu pārsitis šādā viedā pāri vārtiem, bet es atrados nepilnu metru no vārtu līnijas, to gan nesaprotu kā varēju dabūt gatavu, kaut tas bija pirms kādiem 10 gadiem, kad satieku kādu ar ko tad kopā spēlēju, un ja sākam runāt par futbolu, tad aizvien uzvelk uz zoba mani par to, jo neviens nesaprata kā to gatavu dabūju.
Spēlējot futbolu ar draugiem diezgan daudz tādi gadījumi ir bijuši, kad netrāpi tukšos vārtos, bet viens bija īpašs, ko vēl tagad atceros. Čalis izskriet viens pret tukšiem vārtiem un no kāda metra(katrā gadījumā ļoti tuvu pie vārtiem) sit un trāpa pa kreisā staba ārmalu
, 2017-01-30 17:05, pirms 7 gadiem
Nabags
, 2017-01-30 19:27, pirms 7 gadiem
Paņemts 8 sekumdes garš video (nav sportacentra oriģinālmateriāls) un uzkrāmētas 2x15 sekunžu reklāmas...pelnam kā mākam...
, 2017-01-30 23:46, pirms 7 gadiem
tā dzīvē gadās, rozā lietus līst
, 2017-01-31 20:56, pirms 7 gadiem
killo2000 rakstīja: Paņemts 8 sekumdes garš video (nav sportacentra oriģinālmateriāls) un uzkrāmētas 2x15 sekunžu reklāmas...pelnam kā mākam...
Bieži vien, cenšoties noskatīties sportacentra ieliktos video, otras reklāmas vidū izeju ārā no video, jo tas ir vienkārši nonsenss, 30sec jāgaida, lai noskatītos dažu sekunžu video. Okej, lieciet tās reklāmas, bet nejau pie minivideo.
, 2017-01-31 23:59, pirms 7 gadiem
thehockeyfan rakstīja: Bieži vien, cenšoties noskatīties sportacentra ieliktos video, otras reklāmas vidū izeju ārā no video, jo tas ir vienkārši nonsenss, 30sec jāgaida, lai noskatītos dažu sekunžu video. Okej, lieciet tās reklāmas, bet nejau pie minivideo.
https://chrome.google.com/webstore/...
lūdzu
, 2017-02-01 09:58, pirms 7 gadiem
massbeat rakstīja: Kopš kura laika ir ok nospert video un nenorādīt atsauces?
atsauce jau ir augšējā labajā stūrī
, 2017-02-02 09:04, pirms 7 gadiem
Nu vecīt, ja nemāki ielikt adblokeru, tas esi pelnījis skatīties reklāmas
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.