Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Silva paraksta jaunu līgumu ar PSG

Silva paraksta jaunu līgumu ar PSG
PSG kapteinis Tjagu Silva parakstījis jaunu līgumu ar klubu
Foto: AFP/Scanpix

Brazīliešu futbolists Tjagu Silva, par kuru lielu interesi izrādīja spāņu "Barcelona", vienojies par jaunu līgumu ar savu pašreizējo darba vietu "Paris Saint Germain" (PSG). Jaunais līgums ir spēkā līdz 2018. gada vasarai.

Vienubrīd Silva tika iesaistīts lielā PSG un "Barcelona" cīniņā - franču kluba vadība norādīja, ka, ja "Barsa" mēģinās iegādātis Silvu, PSG ir gatavi nopirkt Lionelu Mesi. Spānijas čempionvienībai "Barcelona" viena no prioritātēm šajā starpsezonā ir jauna centra aizsarga piesaistīšana komandai, un Tjagu Silva bija viens no kandidātiem. Tomēr Barselonas organizācija nebija mierā ar futbolista pieprasīto atalgojuma apmēru.

28 gadus vecais Silva karjeras laikā spēlējis "RS Futebol" un "Juventude" vienībās dzimtenē, Portugāles "Porto" un Maskavas "Dynamo", bet 2006. gadā atgriezās Brazīlijā, pievienojoties "Fluminense". Tieši orais piegājiens dzimtenē ļāva Silvam izveidoties par tā šā brīža līmeņa aizsargu. 2008. gadā "AC Milan" samaksāja par Silvu desmit miljonus eiro.

Pagājušā gada 2. jūlijā Slva parakstīja jaunu līgumu ar "Milan" līdz 2017. gadam, bet tikai 12 dienas vēlāk itālieši pārdeva Silvu PSG par 42 miljoniem eiro. Līdzšinējais personiskais līgums paredzēja Silvam 12 miljonu eiro lielu algu sezonā, bet jādomā, ka jaunais līgums futbolista atalgojumu palielinās vēl vairāk.

Tikmēr "Barcelona" turpina centra aizsarga meklējumus, un viens no kandidātiem esot Londonas "Chelsea" brazīlietis Davids Luiss.


, 2013-07-29 17:42, pirms 11 gadiem
Tikmēr "Barcelona" turpina centra aizsarga meklējumus, un viens no kandidātiem esot Londonas "Chelsea" brazīlietis Davids Luiss.

Tas tak ir skaidrs,ka Mourinijo neadoss Luisu!
, 2013-07-29 17:52, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Tikmēr "Barcelona" turpina centra aizsarga meklējumus, un viens no kandidātiem esot Londonas "Chelsea" brazīlietis Davids Luiss.

Tas tak ir skaidrs,ka Mourinijo neadoss Luisu!
Presē klīst BAUMAS, ka Mours pats nav apmierināts ar viņu. Bet nu tāpat nedomāju, ka pārdos, neredzu labāku variantu ar ko aizvietot.
Bet Barsai transfēru sezona sāk izskatīties aizvien bēdīgāk - pagaidām nav nopirkuši neko, kas pastiprinātu aizsardzību, kam bija jābūt Nr.1 prioritātei, bet tā vietā izgrūž naudu par Neimāri, bez kura varēja arī iztikt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-29 18:29, pirms 11 gadiem
sliktaakajaa gadiijumaa nopirks to NOB argentiinieti, kas ar Tatu saprotas
, 2013-07-29 19:28, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: sliktaakajaa gadiijumaa nopirks to NOB argentiinieti, kas ar Tatu saprotas
A tā taisnība, ka par Neimaru bija jau pirms pāris gadiem nolikta pirmā iemaksa 12 ļami un viņš tagad bija jāizpērk, citādi iemaksātā nauda paliek brazīļiem?
, 2013-07-29 20:02, pirms 11 gadiem
tas jau nenozīmē, ka Barselona viņu nevar nopirkt
, 2013-07-29 20:14, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: A tā taisnība, ka par Neimaru bija jau pirms pāris gadiem nolikta pirmā iemaksa 12 ļami un viņš tagad bija jāizpērk, citādi iemaksātā nauda paliek brazīļiem?
jep, bet toties uz citu klubu bez milziiga soda nevareeja paariet...
, 2013-07-29 23:10, pirms 11 gadiem
Modritis rakstīja: Tikmēr "Barcelona" turpina centra aizsarga meklējumus, un viens no kandidātiem esot Londonas "Chelsea" brazīlietis Davids Luiss.

Tas tak ir skaidrs,ka Mourinijo neadoss Luisu!
Ja jau baumoja, ka pret Rūniju ir gatavs atdot, tad nav īsti vajadzīgs.
, 2013-07-30 00:22, pirms 11 gadiem
blah rakstīja: Presē klīst BAUMAS, ka Mours pats nav apmierināts ar viņu. Bet nu tāpat nedomāju, ka pārdos, neredzu labāku variantu ar ko aizvietot.
Bet Barsai transfēru sezona sāk izskatīties aizvien bēdīgāk - pagaidām nav nopirkuši neko, kas pastiprinātu aizsardzību, kam bija jābūt Nr.1 prioritātei, bet tā vietā izgrūž naudu par Neimāri, bez kura varēja arī iztikt.
man jau liekas,ka kāds te ir aizmirsis iepriekšējo sezonu,kad visiem bija redzama Barcas pārāk lielā atkarība uzbrukumā no Messi,kā rezultātā Barcas spēle bija pārlieku prognozējama un nedo Dievs Messi vēl traumu dabū,tieši ar tādu mērķi jau Neimārs iegādāts,lai Messi brīvākas rokas,kājas un lai pretinieku aizsargiem ar vairāk mīklu aizsardzībā,nevis tikai pa trijiem skraidīt Messi pakaļ,bet,ja par aizsargiem,tad nu sorry, vēl vesels mēnesis priekšā un nemaz tik viegli nav atrast tādu,kas iederētos un kuru vēl varētu par normālu summu nopirkt,pluss vēl sāga ar Tito,kā dēļ visas transfēru aktivitātes tika iesaldētas līdz atrod jaunu treneri,kam ar būtu galavārds ko pirks un ko nē
, 2013-07-30 15:44, pirms 11 gadiem
NilsK rakstīja: man jau liekas,ka kāds te ir aizmirsis iepriekšējo sezonu,kad visiem bija redzama Barcas pārāk lielā atkarība uzbrukumā no Messi,kā rezultātā Barcas spēle bija pārlieku prognozējama un nedo Dievs Messi vēl traumu dabū,tieši ar tādu mērķi jau Neimārs iegādāts,lai Messi brīvākas rokas,kājas un lai pretinieku aizsargiem ar vairāk mīklu aizsardzībā,nevis tikai pa trijiem skraidīt Messi pakaļ,bet,ja par aizsargiem,tad nu sorry, vēl vesels mēnesis priekšā un nemaz tik viegli nav atrast tādu,kas iederētos un kuru vēl varētu par normālu summu nopirkt,pluss vēl sāga ar Tito,kā dēļ visas transfēru aktivitātes tika iesaldētas līdz atrod jaunu treneri,kam ar būtu galavārds ko pirks un ko nē
Pagajušā sezona jau pierādīja, ka ar uzbrukumu vien nepietiek, jo kā zaudē bumbu, tā jebkura komanda caur Barsas aizsardzību iziet kā caur sviestu. Milzīgās bumbas kontroles laiki arī pamazām sāk aiziet un bez kārtīgas aizsardzības tas ir tikai grimstošs kuģis.
Viegli atrast un vienoties nav nevienam un laiks, protams, vēl ir, es jau neteicu, ka viss ir zaudēts, tikai to, ka sāk izskatīties aizvien bēdīgāk. Un tādas atrunas var atrast vienmēr - nav variantu, summas par lielu, Tito aizgāja utt... Bet Barsa nav kkāds īpašais apbižoto klubs, kuram kaut kādi īpaši grūti apstākļi atrast spēlētājus, tieši otrādi. Un par Tito, arī pats Rossels varēja aktīvāk kaut ko darīt (varbūt dara, bet pagaidām parastie mirstīgie to redzēt nevar).
Antuāns Grīzmans. Foto: Sebastian El-Saqqa/Scanpix

Savainotais Grīzmans izlaidīs pirmo Francijas izlases spēli gandrīz septiņu gadu laikā

Francijas futbola izlases galvenais treneris Didjē Dešāns vakar veica piespiedu maiņu kandidātu sarakstā pirms pārbaudes spēlēm pret Vāciju un Čīli, savainoto Madrides "Atletico" uzbrucēju Antuānu Grīzmanu aizvietojot ar Romas "Lazio" pussargu Mateo Genduzī.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē hat-trick, PSG seši vārti Monpeljē, "Monaco" izlaiž uzvaru un nekļūst par vicelīderi

Francijas futbola čempionātā pārsvaru līdz 12 punktiem palielinājusi līdere PSG, kas izbraukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja "Montpellier", bet tuvākās sekotājas "Brest", "Monaco" un "Lille" samierinājās ar neizšķirtiem.
Lukass Beraldu pēc pirmā vārtu guvuma Parīzes "Saint-Germain" labā. Foto: Stephanie Lecocq/Reuters/Scanpix

Beraldu pirmie vārti PSG labā, milzis atgriežas Francijas kausa pusfinālā

Pēc divu sezonu pārtraukuma Francijas kausa izcīņas pusfinālu sasniedzis valsts ambiciozākais klubs Parīzes "Saint-Germain", ceturtdaļfināla spēlē savā laukumā ar 3:1 uzveicot Nicas vienību.