Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Brandau par uzbrukumu Motam piespriests viena mēneša cietumsods

Brandau par uzbrukumu Motam piespriests viena mēneša cietumsods
Brandau
Foto: AFP/Scanpix

Francijas kluba "Bastia" uzbrucējam Brandau piespriests viena mēneša cietumsods par incidentu ar PSG pussargu Tjagu Motu. Tiesa, iespējams, ka sods tiks izciests arī sabiedrisko darbu formā.

Šīs sezonas sākumā Francijas čempionāta spēlē "Bastia" ar 0:2 piekāpās PSG, bet interesantākie notikumi bija pēc spēles. "Bastia" uzbrucējs Brandau salauza degumu pretinieku pussargam Tjagu Motam, bet pēc tam aizmuka no PSG futbolista.

Septembra vidū Francijas Profesionālā futbola līga lēma par ilgstošu diskvalifikāciju Brandau. Brazīliešu uzbrucējam tika noteikts sešu mēnešu aizliegums – Brandau drīkstēs atgriezties laukumā ne ātrāk kā 22. februārī.

Tiesas sēdē šodien tika lemts par papildus sankcijām "Bastia" uzbrucējam. Brandau prasīto astoņu mēnešu vietā tika piespriests viena mēneša cietumsods un 20 tūkstošu eiro liels naudas sods. Jāpiebilst, ka cietumsoda vietā ir iespējama vienošanās par sabiedrisko darbu veikšanu.

Brandau un Tjagu Motas incidents

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2014-11-27 19:49, pirms 9 gadiem
Manuprāt, ļoti pelnīts sods. Brandau rīcība parādīja tikai viņa gļēvumu. Vienīgi žēl, ka, visticamāk, viņš cietumā nesēdēs.

     [+] [-]

, 2014-11-27 19:55, pirms 9 gadiem
hahahahaaa, kads varetu pasekot lidzi plakatiem speles velak. labs spais tiem DAmerikaniem- viens koz, cits vispar cirku rada
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja