Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Blāns pamet "Paris Saint Germain"

Andrejs Siliņš

Blāns pamet "Paris Saint Germain"
Lorāns Blāns
Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempione futbolā "Paris Saint Germain" (PSG) paziņojusi, ka galvenā trenera amatā turpmāk vairs nestrādās franču speciālists Lorāns Blāns.

Par Blāna aiziešanu tika runāts jau iepriekš, bet nu šīs runas apstiprinātas oficiāli. "27. jūnijā tika pabeigtas sarunas, kas beidzās ar abpusējām interesēm pieņemamiem noteikumiem.[..] Klubs pateicas Lorānam Blānam un viņa treneru korpusam par paveikto darbu pēdējo trīs gadu garumā. Šajā laikā Blāns izcīnīja 11 trofejas, atstājot ievērojamus ierakstus kluba vēsturē," teikts oficiālajā paziņojumā.

50 gadu vecais Blāns trenera gaitas sāka 2007. gadā, kad kļuva par "Bordeaux" galveno stratēģi, bet no 2010. līdz 2012. gadam vadīja Francijas valstsvienību.

Aizvadītajā sezonā PSG izcīnīja ceturto Francijas čempiontitulu pēc kārtas un sesto kopumā, tāpat komanda triumfēja Līgas kausā un Francijas kausa izcīņā. Tikmēr UEFA Čempionu līgā PSG tika līdz ceturtdaļfinālam, kur divu spēļu summā ar 2:3 piekāpās angļu "Manchester City".

Izmantotie resursi:
psg.fr

     [+] [-]

, 2016-06-27 18:32, pirms 8 gadiem
gan jau bez darba nepaliks