Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Lasana Diarā pievienojas Marseļai, sekos arī Diabī un Mankiljo

Agris Suveizda

Lasana Diarā pievienojas Marseļai, sekos arī Diabī un Mankiljo
Lasana Diarā
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Populārākais Francijas futbola klubs Marseļas "Olympique" starpsezonas sākumā zaudēja virkni pamatsastāva spēlētāju, taču pamazām sāk bruņoties jaunajai sezonai un nu parakstīja līgumu ar Lasanu Diarā, bet vienošanās panāca ar Havi Mankiljo un Abū Diabī.

Gan 30 gadus vecais Lasana Diarā, gan 29 gadus vecais Abū Diabī dažādu iemeslu dēļ pagājušo sezonu izlaida. Par Diabī hroniskajām un smagajām veselības kaitēm nav dzirdējis tikai retais, savukārt Diarā pēc Maskavas "Lokomotiv" pamešanas tā arī neatrada jaunu komandu.

Abiem balsta pussargiem ir arī pieklājīga pieredze Francijas izlasē – Diarā aizvadījis 26 spēles, bet Diabī rēķinā ir 16 mači. Ar bijušo Madrides "Real" pussargu noslēgts līgums uz četriem gadiem, bet Diabī pēc ilgstošas sarunas ar kluba ārstu ir dota zaļā gaisma un nākamnedēļ līgumam vajadzētu tikt parakstītam. Interesanti, ka Diabī jau bija paguvis iziet medicīnisko apskati angļu klubā WBA, tomēr Marseļas variants licis pārdomāt.

Savukārt trešais Marseļas "Olympique" papildinājums būs 21 gadu vecais Madrides "Atletico" aizsargs Havi Mankiljo, kurš klubam pievienosies īrē. Iepriekšējā sezonā Mankiljo tika izīrēts Anglijas "Liverpool", un viņš Premjerlīgā aizvadīja desmit spēles.

Šovasar Marseļas "Olympique" ir pārdevusi tādus futbolistus kā Džanelli Imbulā (20 miljoni, "Porto") un Dimitrī Pajets (15 miljoni, "West Ham"), bet kā brīvie aģenti aizgāja Andrē Pjērs Žiņaks ("Tigres"), Andrē Ajū ("Swansea"), Žeremijs Morels (Lionas "Olympique") un Rods Fanī.

Bez jau pieminētās trijotnes, kas klubam transfēros neizmaksās ne centa, starpsezonā nopirkts Lukass Okamposs (7,5 miljoni, tika īrēts no "Monaco"), Karims Rekiks (5 miljoni, Mančestras "City", iepriekš īrē PSV), Buna Sars (1,5 miljoni, "Metz") un Žoržs Kevins Nkudū (1,5 miljoni, "Nantes").

Izmantotie resursi:
https://www.om.net/actualites/18416...
https://www.om.net/actualites/18417...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-26 15:55, pirms 9 gadiem
Pimperions ir viņu aģents tāpēc tik veiksmīgi viss sanāca?