Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Dortmundes "Borussia" panāk vienošanos ar Menjē, Kurzavā tomēr paliks PSG

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Dortmundes "Borussia" panāk vienošanos ar Menjē, Kurzavā tomēr paliks PSG
Tomā Menjē. Foto: Reuters/Scanpix

Beļģijas futbola izlases malējais aizsargs Tomass Menjē, kurš iepriekšējos četrus gadus pārstāvēja PSG, turpmāk pārstāvēs Vācijas futbola klubu Dortmundes "Borrusia".

Viens no spēcīgākajiem Vācijas futbola klubiem paziņojis, ka ir panākta vienošanās ar nu jau bijušo Francijas kluba "Paris Saint-Germain" malējo aizsargu Tomā Menjē.

Pēdējā gada laikā Beļģijas izlases spēlētājs tika iepīts dažādās baumās. Mēļoja, ka spēlētājs varētu pievienoties kādam Anglijas Premjerlīgas klubam. Kā pretendentes uz 28 gadus vecā spēlētāja pakalpojumiem bija "Arsenal", "United" un "Tottenham".

Beigu beigās aizsargs pievienojies Dortmundei. Līgums noslēgts līdz 2024. gadam. "Man ir lielas ambīcijas, es vēlos izcīnīt titulus ar "Borrusia"," Menjē izteicās pēc līguma parakstīšanas. "Dortmundes klubs spēlē tieši tādu futbolu, kāds man patīk – aizraujošu un dabisku. Klubs ir slavens ar saviem lieliskajiem faniem un atmosfēru stadionā. To izbaudīju, kad šeit spēlēju, pārstāvot PSG."

Tiek ziņots, ka Levens Kurzavā par spīti baumām un citu komandu interesei, tomēr panācis vienošanos ar PSG un pagarinās līgumu ar Parīzes klubu. 27 gadus vecais Francijas futbolists pagarinās līgumu uz četriem gadiem.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/dortmu...