Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Balotelli uz gadu pagarina līgumu ar ''Nice''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Balotelli uz gadu pagarina līgumu ar ''Nice''
Mario Balotelli
Foto: AFP/Scanpix

Itāļu futbolists Mario Balotelli pagarinājis līgumu ar Francijas augstākās līgas vienību ''Nice'', turpinot sadarbību ar klubu uz vēl vienu gadu, ziņots kluba mājaslapā. Savukārt pie jaunas darbavietas ticis ''Monaco'' uzbrucējs Valērs Žermēns, pārceļoties uz Marseļas ''Olympique''.

2016./17. gada sezona uzbrucējam bija pirmā Nicas sastāvā un tā tika aizvadīta itin veiksmīgi. Mario Balotelli 23 aizvadītajās ''Ligue 1'' spēlēs izcēlās ar 15 precīziem sitieniem, savukārt sezonā kopā 28 mačos uzbrucējam 17 vārtu guvumi. ''Ligue 1'' labāko vārtu guvēju sarakstā Balotelli ieņēma dalītu piekto vietu, būdams labākais snaiperis komandā.

''Nice'' sezonu noslēdza trešajā vietā, izcīnot 78 punktus 38 spēlēs un kvalificējoties UEFA Čempionu līgas trešajai kvalifikācijas kārtai. Klubs ziņo, ka Balotelli gadījumā noteicošā nav bijusi nauda: ''Par spīti lielai interesei no citām komandām, Mario par prioritāti izvirzīja sportiskos aspektus un sekoja savai sirdij. Esam lepni paziņot, ka superzvaigzne mūsu komandā būs arī nākamsezon. Esam redzējuši Mario uzplaukstam gan uz laukuma, gan ārpus tā.''

Balotelli futbola aprindās izsenis bijis pazīstams ar savu spuraino raksturu un iekulšanos skandālos, kas nereti neapšaubāmi talantīgajam futbolistam patraucējis noturēties savā darbavietā uz ilgāku laiku. Tomēr šķiet, ka Nicā itāļu uzbrucējs jūtas kā mājās, ko apliecina arī Balotelli ieraksts savā ''Instagram'' profilā: ''Kāds ir priecīgs? Es esmu.''

Tāpat par komandas rindu papildinājumu paziņojusi arī Marseļas ''Olympique'', kas ieguvusi aizvadītās sezonas Francijas čempiones ''Monaco'' audzēkni Valēru Žermēnu. Transfēra summa - 8+2 miljoni eiro. Žermēns 27 aizvadītos mačos pagājušajā sezonā vairākos turnīros kopā guvis 10 vārtus, paliekot ''Monaco'' līderu Kiliana Mbapē un Radamela Falkao ēnā, taču Marseļā uzbrucējam noteikti paredzēta lielāka loma. Jāatzīmē, ka profesionālās futbolista karjeras laikā ''Olympique'' rindās 107 mačus aizvadījis futbolista tēvs Bruno Žermēns.

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC
OGC Nice

  -3 [+] [-]

, 2017-06-26 10:22, pirms 7 gadiem
Lohs.ateicaas Zenit...............Zenit buutu labaak

  +4 [+] [-]

, 2017-06-26 10:28, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: Lohs.ateicaas Zenit...............Zenit buutu labaak
Jā noteikti! Čalim, kurš visu mūžu cīnījies ar rasismu, Krievija būtu īstā vieta...

  -2 [+] [-]

, 2017-06-26 11:54, pirms 7 gadiem
vālētājs rakstīja: Jā noteikti! Čalim, kurš visu mūžu cīnījies ar rasismu, Krievija būtu īstā vieta...
iet runa par cl

  +2 [+] [-]

, 2017-06-26 11:58, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: iet runa par cl
''Nice'' sezonu noslēdza trešajā vietā, izcīnot 78 punktus 38 spēlēs un kvalificējoties UEFA Čempionu līgas trešajai kvalifikācijas kārtai.
Viss pašu rokās.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-26 14:32, pirms 7 gadiem
Jā, kam viņam kaut kādu sūda zenit?

  +1 [+] [-]

, 2017-06-26 14:36, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: iet runa par cl
Neviena vieta ČL nav to vērta, lai cilvēks ar Balotelli nerviem un ādas krāsu dotos uz Krieviju spēlēt. Tur tak jau pirmajā spēlē viņu sagaidītu ar banāniem un mērkaķu skaņām.