Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Vilašs-Boašs paliks pie "Marseille" stūres arī nākamsezon

Andrejs Siliņš

Vilašs-Boašs paliks pie "Marseille" stūres arī nākamsezon
Andrē Vilašs-Boašs. Foto: AFP / Scanpix

Francijas futbola vicečempione Marseļas "Olympique" paziņojusi, ka pie komandas stūres arī nākamajā sezonā būs portugāļu speciālists Andrē Vilašs-Boašs.

Iepriekš medijos tika spekulēts, ka Vilaša-Boaša darbs Marseļā varētu beigties jau pēc vienas sezonas, tomēr pirmdien klubs noraidīja šīs runas, apstiprinot, ka portugālis vadīs komandu arī jaunajā sezonā. "Pēc vairākām diskusijām pēdējo dienu laikā Andrē Vilašs-Boašs apstiprinājis, ka grib turpināt darbu ar mūsu komandu arī nākamajā sezonā," sacīts kluba paziņojumā.

Vilaša-Boaša vadībā klubs aizvadīja labāko sezonu "Ligue 1" kopš 2012./2013. gada sezonas - vidēji 2,0 izcīnītie punkti mačā un otrā vieta. Līdz ar to Marseļas vienība garantējusi vietu UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā pirmo reizi ko[š 2013./2014. gada sezonas.

42 gadus vecais Vilašs-Boašspar "Olympique" galveno treneri kļuva pagājušā gada pavasarī. Pirms tam portugālis strādāja Šanhajas SIPG (Ķīna), Sanktpēterburgas "Zenit" (Krievija), "Tottenham Hotspur", "Chelsea" (abas Anglija), "Porto" un "Academica" (abas Portugāle).

Francijas "Ligue 1" kļuva par pirmo no Eiropas lielajām futbola līgām, kas paziņoja par 2019./2020. gada sezonas atcelšanu, par čempioni pasludinot Parīzes "Saint-Germain". Jau pieņemts lēmums par nākamo sezonu – tā sāksies 22. augustā.

Izmantotie resursi:
https://www.om.fr/fr