Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG līdz 2021. gadam pagarina līgumu ar Tuhelu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

PSG līdz 2021. gadam pagarina līgumu ar Tuhelu
Tomass Tuhels. Foto: imago images /PanoramiC/Scanpix

Francijas spēcīgākais futbola klubs Parīzes "Saint-Germain" pagarinājis līgumu ar Tomasu Tuhelu. Vācietis vienošanos noslēdzis līdz 2021. gada jūlijam.

38 spēlēs piedzīvojot piecus zaudējumus un sakrājot 91 punktu, PSG nule otro reizi pēc kārtas tika kronēts par Francijas spēcīgāko klubu. Kilians Mbapē kļuva par turnīra labāko snaiperi, bet viņa komandas biedrs Edinsons Kavani ierindojās trešajā vietā.

45 gadus vecajam Tuhelam tas bija pirmais Francijas tituls, jo viņš par PSG galveno treneri kļuva 2018. gada jūnijā. Pirms tam viņš vadīja Dortmundes "Borussia". Parīzes vienībai tas bija astotais Francijas čempiones tituls vēsturē un sestais pēdējo desmit gadu laikā.

Jaunais līgums noslēgts līdz 2021. gada 30. jūnijam. "Esmu priecīgs pagarināt līgumu un sadarbību ar PSG," teica Tuhels. "Gribu pateikt paldies visai organizācijai par uzticību man un maniem kolēģiem. Esmu pārliecināts, ka labākais ir priekšā."

Ja Kataras naudas ieguldījumi ir atnesuši vairākus vietējos titulus, tad Eiropā PSG ar panākumiem nevar lepoties. Šosezon tika piedzīvota pamatīga vilšanās, astotdaļfinālā zaudējot "Manchester United". Izbraukumā tika izcīnīta uzvara ar 2:0, bet atbildes spēlē piedzīvots pēdējo minūšu zaudējums ar 1:3, tādējādi izstājoties no turnīra.

Savukārt vēl pirms gada neizdevās izrādīt pretestību nākamajai čempionei Madrides "Real", bet vēl pirms tam tika piedzīvots neticams zaudējums atbildes spēlē pret "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://en.psg.fr/teams/first-team/...