Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Lyon" līderis Fekirs saņēmis atļauju vasarā pamest komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lyon" līderis Fekirs saņēmis atļauju vasarā pamest komandu
Nabils Fekirs. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas kluba Lionas "Olympique" prezidents Žans Mišels Olā atklājis, ka vienības līderis Nabils Fekirs saņēmis atļauju vasarā doties prom. Pirms gada viņš bija ļoti tuvu tam, lai kļūtu par "Liverpool" futbolistu.

Ar 38 spēlēs sakrātajiem 72 punktiem "Lyon" ierindojās Francijas čempionāta trešajā vietā un nodrošināja vietu Čempionu līgā. Fekiram līgumā palikuši vēl 12 mēneši, bet vienība vēlas pārdot Francijas izlases futbolistu, lai pēc gada viņu nezaudētu bez atlīdzības.

"Mums ir vienošanās, ka viņš drīkst doties prom. Paldies Nabilam par to, ko viņš deva komandai," pauda Olā. Uzbrūkošais pussargs šosezon iesita 12 vārtus, nespējot atkārtot pirms gada sasniegto, kad viņš sezonas laikā izcēlās 23 reizes.

Pagājušajā vasarā "Liverpool" bija tikai dažu mirkļu attālumā, lai iegādātos Fekiru par 60 miljoniem eiro. Futbolists izgāja medicīniskās pārbaudes un tika panākta vienošanās par līgumu, kas beigās nezināmu apstākļu dēļ netika noslēgts. Iespējams, Liverpūle nebija pārliecināta par Fekira traumu vēsturi. Tiesa, darījums bija tik tuvu noslēgšanai, ka Fekirs pat aizvadīja fotosesiju "Liverpool" formā, tomēr bildes dienasgaismu nav ieraudzījušas.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...