Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē neizdodas samazināt diskvalifikācijas apmēru un būs jāizlaiž vēl viena spēle

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mbapē neizdodas samazināt diskvalifikācijas apmēru un būs jāizlaiž vēl viena spēle
Kilians Mbapē
Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Francijas futbolistam Kilianam Mbapē no Parīzes "Saint-Germain" (PSG) komandas nav izdevies samazināt savas diskvalifikācijas apmēru, kas viņam liks izlaist vēl vienu Francijas čempionāta spēli.

Mbapē iepriekš saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju par nesportisku rīcību Francijas čempionāta spēlē pret "Nimes" vienību, kuras sastāvā Teži Savanjērs vienā no spēles epizodēm notrieca Mbapē, uz ko PSG futbolists atbildēja, nogrūžot pretinieku zemē. Tiesnesis abiem karstgalvjiem parādīja sarkanās kartītes.

Mbapē saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet Savanjērs - četru. Talantīais Francijas izlases spēlētājs centās pārsūdzēt šo lēmumu, lai atceltu trešā mača diskvalifikāciju, tomēr Francijas Futbola federācija (FFF) viņa iesniegumu noraidīja.

Līdz ar to Mbapē savs sods būs jāizcieš pilnā apmērā un nākamajā mačā pret "Reims" viņš spēlēt nedrīkstēs.

Divās spēlēs, kurās Mbapē piespiedu kārtā nepiedalījās, PSG ar 4:0 apspēlēja "Saint-Etienne" un ar 3:1 pārspēja "Stade Rennais".

Francijas čempionāta vadībā pēc sestās kārtas ar 18 punktiem ir PSG, kam ar 13 punktiem seko "Lille", bet trešā ar 11 punktiem ir "Montpellier", kā arī tikpat punktus sakrājusi "Toulouse".