Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Monaco" negaidīti atstādina Tjerī Anrī no galvenā trenera pienākumiem

Rolands Eliņš

"Monaco" negaidīti atstādina Tjerī Anrī no galvenā trenera pienākumiem
Tjerī Anrī. Foto: Reuters/Scanpix

Francijas „Ligue 1” klubs „Monaco”, kas visu sezonu rāda vāju sniegumu, paziņojis par galvenā trenera Tjerī Anrī atstādināšanu (nevis atlaišanu), kas futbolā galvenā trenera sakarā ir ļoti rets solis. Viņa vietā trenera pienākumus pildīs nesen nolīgtais Anrī palīgs Franks Pasī.

Vēl pirms dažām stundām Tjerī Anrī „Monaco” preses konferencē noraidīja baumas par sava amata ļodzīšanos, norādot, ka baumas par iespējamo atlaišanu viņu nesatrauc. Preses konferencē Anrī arī paziņoja, ka veicis nelielu revolūciju komandas sastāvā, vairākus pirmā sastāva spēlētājus aizsūtot pie dublieriem. „Mums komandā vajadzīgi puiši, kuri vēlas palīdzēt komandai, nevis tikai domā par savu nākotni,” sacīja Anrī.

Taču šovakar Anrī pats vairs nav galvenās komandas sastāvā – „Monaco” spērusi negaidītu soli un atstādinājusi viņu no komandas vadības. Ņemot vērā „Monaco” rezultātus, Anrī atlaišana no komandas nebūtu pats lielākais pārsteigums, taču „Monaco” rīcība ir nestandarta tāpēc, ka Anrī ir „tikai atstādināts”, proti, līgumsaistības ar viņu nav pārtrauktas.

„Monaco” sestdien Francijas čempionātā sagaida spēle pret „Dijon”, kas ir ļoti svarīga, domājot par vietas nosargāšanu līgā. „Monaco” ar 15 punktiem šobrīd ir priekšpēdējā vietā līgā, „Dijon” ar 17 punktiem tieši vienu vietu augstāk.

41 gadu vecais Anrī tieši „Monaco” sastāvā debitēja kā galvenais treneris, pārņemot atlaistā Leonardo Žardima pozīciju 18. oktobrī. Anrī neizdevās būtiski uzlabot kluba rezultātus, kas bija vāji gan Francijas čempionātā, gan Čempionu līgā. Francijas mediji vēsta, ka „Monaco” vadība vērsusies pie Žardima, piedāvājot viņam atgriešanos pie komandas stūres.

Jāpiemin arī, ka „Monaco” vienojusies ar Madrides „Atletico” par kreisās malas pussarga Želsona Martinša īri, kas gan vēl oficiāli apstiprināta nav.

Izmantotie resursi:
https://www.asmonaco.com/communique...

     [+] [-]

, 2019-01-24 21:40, pirms 5 gadiem
viņš taču ir monaco leģenda,tpc..

     [+] [-]

, 2019-01-25 11:23, pirms 5 gadiem
Negaidīti? 20 spēlēs 4-5-11. Līgā piecas spēles bez uzvarām un zāģis 1-5 Strastbūrai. Jā, ļoti negaidīti!

     [+] [-]

, 2019-01-25 15:56, pirms 5 gadiem
Pandora rakstīja: Negaidīti? 20 spēlēs 4-5-11. Līgā piecas spēles bez uzvarām un zāģis 1-5 Strastbūrai. Jā, ļoti negaidīti!
A tu rakstu lasīji?