Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Aizdomās par krāpšanu Di Marijas un Pastores mājās un PSG birojā veikta kratīšana

Agris Suveizda

Aizdomās par krāpšanu Di Marijas un Pastores mājās un PSG birojā veikta kratīšana
Anhels Di Marija un Havjers Pastore
Foto: AFP/Scanpix

Argentīniešu futbolistu Anhela Di Marijas un Havjera Pastores mājās, kā arī Francijas bagātākā kluba PSG birojā šodien notikusi kratīšana, liecina Mediapart rīcībā esošā informācija.

Pagājušā gada 20. decembrī Football Leaks, kuras sastāvā ietilpst arī Mediapart žurnālisti, ziņoja, ka Di Marija un Pastore varētu būt krāpušies ar nodokļiem, daļu ienākumu no sponsoriem un sadarbības partneriem par tēla tiesībām saņemot caur nodokļu paradīzēm. Pirms divām nedēļām pirmoreiz šajā sakarā tika iztaujāts arī PSG, kas par Di Marijas tēla tiesībām noslēdzis līgumu ar Panamā bāzētu uzņēmumu.

Šis līgums tika noslēgts 2015. gada augustā, un no PSG puses to parakstīja izpilddirektors Žans Klods Blāns. Šajā darījumā figurē arī Nīderlandes uzņēmums "LMP Bomore MP", kā arī Panamas uzņēmums "Sunpex", kas pieder Di Marijam. Saskaņā ar Mediapart rīcībā esošo informāciju, Di Marija laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam – tātad arī Madrides "Real" un Mančestras "United" laikos - šā uzņēmuma Šveices kontā saņēmis 5,1 miljonu eiro.

Un izmeklēšanas ietvaros aizdomās par nodokļu izkrāpšanu šodien sešos no rīta notika Francijas Korupcijas novēršanas un finansiālās krāpšanas apkarošanas dienesta reidi gan Di Marijas, gan Pastores dzīvesvietās. Vēlāk reids notika arī PSG birojā. 29 gadus vecais Di Marija šosezon Francijas čempionātā aizvadīja 29 spēles, kuru laikā guva sešus vārtus un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, bet 27 gadus vecais Pastore 15 mačos atzīmējās ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.mediapart.fr/journal/in...
leparisien.fr

  -1 [+] [-]

, 2017-05-23 20:08, pirms 7 gadiem
Tie argentīnieši ir blēži..Messi tagad sitie divi..interesanta tauta.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-23 23:26, pirms 7 gadiem
basiiiccc rakstīja: Tie argentīnieši ir blēži..Messi tagad sitie divi..interesanta tauta.
es domāju, ka vnk zem viņiem ir viens un tas pats "padomnieku" tīkls, kas šīs shēmas realizē un "peļņu" ar futbolistiem sadala

  +1 [+] [-]

, 2017-05-24 08:41, pirms 7 gadiem
dīvainīši , kāposts jau tā plēš vienu vietu , bet vēl muhļī , kā mūsu oligarhi , nekad nav pietiekoši !