Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidents: "Neimārs aizgāja un neatgriezīsies"

"Barcelona" prezidents: "Neimārs aizgāja un neatgriezīsies"
Neimārs. Foto: AFA/Scanpix

Spānijas futbola granda "Barcelona" prezidents Hoseps Marija Bartomeu apstiprinājis, ka Neimāra atgriešanās Katalonijas klubā nenotiks.

Pēdējās nedēļas laikā ne reizi vien parādījās spekulācijas par Neimāra aiziešanu no "PSG", pēc publiski izskanējušajām baumām, ka brazīliešu futbolists esot pieprasījis pāreju uz savu iepriekšējo darbavietu. Uzbrucējs privātās sarunās esot izteicies, ka viņam pietrūkstot dzīves Spānijā un spēlēšanas plecu pie pleca ar argentīnieti Lionelu Messi.

Tomēr šodien zināmu skaidrību notiekošajā ieviesa "Barcelona" prezidents Bartomeu.

"Neimārs aizgāja un neatgriezīsies, viņa atgriešanās nav mūsu plānos. Tāpat es neesmu saņēmis nekādus zvanus no viņa puses. Arī nekādas tikšanās nav bijis. Neimārs pats pieņēma lēmumu par savu nākotni, samaksāja kompensāciju un aizgāja uz "PSG". Mums viņa aiziešana nepatika," atbildot uz baumām par Neimāra došanos atpakaļ uz Barselonu izteicās kluba prezidents.

Skeptisks par Neimāra aiziešanu ir arī Parīzes kluba un Brazīlijas valstsvienības aizsargs Markinjušs: "Ļaudis zina kāds ir mūsu kluba prezidents, kā viņš attiecas pret cilvēkiem un kā viņš mīl mūsu svarīgos spēlētājus. Tāpēc es neredzu nevienu iemeslu, lai Neimārs pamestu mūsu klubu."

Izmantotie resursi:
https://www.sport-english.com/en/ne...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-22 23:32, pirms 5 gadiem
No vienas enas aizgaja,zem citas palika,un tgd grib atpakal uz Barsu?

     [+] [-]

, 2018-10-22 23:40, pirms 5 gadiem
Nav drusku taa kaa par agru teikt ies kaut kur vai neies?Liidz vasarai veel vis var reizes 15 mainiities uz vienu vai otru pusi.

     [+] [-]

, 2018-10-23 00:33, pirms 5 gadiem
Kā būs, tā būs, sitās visas runas, ka kāds kaut ko teica mūsu laikos, diemžēl ir plika graša vērtas...