Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē sodīts par treniņā izraisītu konfliktu ar komandas biedru

Rolands Eliņš

Mbapē sodīts par treniņā izraisītu konfliktu ar komandas biedru
Kilians Mbapē
Foto: AFP/Scanpix

Francijas medijs „L`Equipe” noraidījis futbola kluba „Monaco” piedāvāto versiju par Kiliāna Mbapē palikšanu rezervē iepriekšējā „Ligue 1” spēlē – tiek vēstīts, ka Mbapē sodīts par konfliktu pagājušās nedēļas komandas treniņā, kuru viņam tika palūgts atstāt.

Piektdienas mačā „Monaco” ar 1:0 pieveica „Metz”, transfēra baumu apvītajam talantam Kiliānam Mbapē paliekot rezervē. Komandas galvenais treneris Leonardu Žardims pēc tam paskaidroja, ka uzbrucējs neesot bijis 100% gatavs.

Taču prestižais franču medijs „L`Equipe” vēsta, ka Mbapē pirms spēles iesaistījies konfliktā ar komandas biedru, par ko ticis sodīts ar atstādināšanu ko treniņa.

Pagājušajā otrdienā, kā ziņot „L`Equipe”, izcēlās asumi starp Mbapē un Andrea Ragi, abiem apmainoties ar skarbiem vārdiem. Tā rezultātā Mbapē saņēma vēsti no treneriem, ka tās dienas treniņā viņa klātbūtne vairs nav nepieciešama.

Jaunais franču uzbrucējs gan esot palicis pie sava un nevēlēties aiziet, līdz ar to pārējie komandas biedri pārcēlās uz blakus esošo laukumu kluba treniņbāzē, lai varētu turpināt darbu.

Mbapē vārds tiek aktīvi saistīts ar iespējamo transfēru uz Parīzes „Saint-Germain”, kas šovasar jau parūpējās par 220 miljonus eiro vērto Neimāra pāreju. Mbapē vērtība tiek lēsta nedaudz mazāka, taču tā tik un tā būtu otra visu laiku iespaidīgākā pāreja futbolā.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Art...
Monaco's Kylian Mbappe dropped after training...

  +2 [+] [-]

, 2017-08-21 19:40, pirms 7 gadiem
Samācījies no Neimāra "pāriešanas taktiku"...pfff...

  +3 [+] [-]

, 2017-08-21 20:24, pirms 7 gadiem
timoty rakstīja: Samācījies no Neimāra "pāriešanas taktiku"...pfff...
Neymārs vismaz kaut ko ir sasniedzis.Šitas tēlo no sevis sazin ko..Mātes piens vēl uz lūpām.
Tev saka,lai pamet treniņa vietu,bet tā rezultātā komanda nomaina treniņa vietu.....Monaco vietā nepārdot viņu,un lai viņš pats turpina čakarēt iespaidu par sevi.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-21 21:58, pirms 7 gadiem
Lai pasēž uz soliņa, superstārs