Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Francijas "Bastia" izskata di Marijas un 1287 citu futbolistu piesaistes iespēju

Francijas "Bastia" izskata di Marijas un 1287 citu futbolistu piesaistes iespēju
"Bastia" treneris Klods Makelelē
Foto:AFP/Scanpix

Francijas "Ligue 1" klubs "Bastia" savā mājaslapā izvietojies paziņojumā, kurā ironiski paziņo par vairāku Francijas futbolistu piesaisti un savām iespējām parakstīt līgumus ar vēl vairāk nekā tūkstoš spēlētājiem.

"Pēc mūsu nokavētās tikšanās ar Antoniju Reveijēru ("Napoli") skaidrs, ka mūsu sastāvam šodien pievienosies Ervins Onžendā (PSG). "Bastia" arī paziņo, ka ir sazinājusies ar Marseļas "Olympique"aizsargu Rodu Fanī un "Lorient" uzbrucēju Vensānu Abukakāru," rakstīts "Bastia" paziņojumā, kuru nez vai vajadzētu uztvert pilnīgi nopietni.

"Pateicoties mūsu trenera Kloda Makelelē sakariem ar Madrides "Real" un neskaidrību Anhela di Marijas lietā, arī mūsu klubs iesaistās cīņā par šī futbolista pakalpojumiem. Šie vārdi pievienojas 1287 citiem, kurus vairāk vai mazāk nopietni mediji minējuši kā mūsu kluba iespējamos papildinājumus. Taču droša ir tikai viena lieta, proti, nākamā spēle notiks 23, augustā pret "Toulouse". Protams, ja vien meteodienests neapstiprinās viesuļvētras ierašanos un krusu ar ledus graudiņiem 10-20 centimetru diametrā."

"Bastia" sašutums, izpausts visai oriģinālā formā, radies sportu aprakstošo mediju dēļ, kuri pārāk aktīvi izplatījuši baumas par dažādu spēlētāju iespējamo transfēru, un kluba pārstāvjiem bijušas grūtības paspēt visas tās noliegt un atspēkot. "Bastia" pirmajās divās Francijas čempionāta spēlēs guvusi tikai vienu punktu, bet pagājušajā sezonā ieņēma desmito vietu.

Izmantotie resursi:
Mercato : communiqué du SC Bastia | Sporting...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-20 21:47, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Un varbūt kāds latvieties ir nolūkots? Visu LV izlasi derētu nosūtīt uz praksi Francijas pirmajā līgā.
Visu Jūrmalu un Gutkovski!
, 2014-08-21 00:42, pirms 10 gadiem
Es izskatu iespēju nolīgt Beilu un Ronaldu par kalpiem.
Gonsalu Ramušs. Foto: AFP/Scanpix

PSG pirms Barselonas nomaina visu pamatsastāvu un izglābjas no reta zaudējuma

Francijas futbola čempionāta līdervienība PSG šovakar savā laukumā tikai pamatlaika izskaņā izglābās no zaudējuma pret pēdējā vietā esošo "Clermont" (1:1).
Kiljans Mbapē un Ašrafs Hakimi, svinot vārtu guvumu. Foto: Federico Pestellini/PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Mbapē no 11 metru atzīmes nepārspēj Mandandu, bet ieved PSG 20. kausa finālā

Francijas kausa izcīņas finālā pirmoreiz kopš 2021. gada un 20. reizi kopumā cīnīsies valsts lielākais klubs Parīzes "Saint-Germain", kurš pusfinālā ar 1:0 uzveica "Rennes".
Lionas "Olympique" futbolisti. Foto: Olivier Chassignole/Reuters/Scanpix

Liona ielaiž pirmā, taču Francijas kausa pusfinālā pieveic "Ligue 2" komandu

Francijas kausa izcīņas finālu pirmoreiz kopš 2012. gada sasniedza Lionas "Olympique", šovakar pusfinālā nospiežot (3:0) valsts otrās spēcīgākās līgas klubu "Valenciennes".